Književnost

Nagrade najredovnijim čitaocima u Modriči

Nagrade najredovnijim čitaocima u Modriči
Nagrade najredovnijim čitaocima u Modriči

MODRIČA - Svjetski dan knjige i trideset godina od smrti književnika Branka Ćopića, Srpski kulturni centar i Narodna biblioteka "Vuk Karadžić" Modriča obilježili su danas druženjem sa čitaocima i pobjednicima konkursa "Najljepše vaskršnje jaje 2014".

U okviru tradicionalne manifestacije, koja je ove godine održana pod nazivom "Druženje s knjigom", Dejan Stojanović, direktor Srpskog kulturnog centra u Modriči u okviru koga radi Narodna biblioteka "Vuk Karadžić", uručio je nagrade najredovnijim članovima biblioteke i pobjednicima konkursa za izbor najljepšeg vaskršnjeg jajeta.

Kao najredovniji čitaoci nagrađeni su učenica petog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" Marija Bojić i šezdesetdevetogodišnja Dragica Mišić, dok je prva nagrada za najljepše vaskršnje jaje pripala četvorogodišnjem Gavri Pandureviću, a u kategoriji osnovaca učeniku prvog razreda Osnovne škole "Sutjeska" Đorđu Gojkoviću.

Organizator je nagradio i učenicu petog razreda Osnovne škole "Sutjeska" Marinu Simić za najljepše jaje obojeno na tradicionalan način, kao i Tanju Lukić, iz iste škole, za najbolju ideju ukrašavanja vaskršnjih jaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije