Muzika

Anastasija: Jako sam uzbuđena što nastupam u Srbiji (VIDEO)

Anastasija: Jako sam uzbuđena što nastupam u Srbiji (VIDEO)
Anastasija: Jako sam uzbuđena što nastupam u Srbiji (VIDEO)

BEOGRAD - Poznata američka pjevačica Anastasija (Anastacia) sinoć je održala koncert u "Kombank areni" u okviru svoje turneje "Resurrection" , a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku.

Anastasija je koncert počela jednom od najpoznatijih pjesama u svojoj karijeri "Left Outside Alone", a zatim su se nizale dobro poznate numere: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream","Paid My Dues" i "Sick And Tired".

"Ova pjesma mi mnogo znači i zamolila bih vas da pjevate sa mnom refren, pošto se uvijek rasplačem kada je pjevam", rekla je Anastasija prije izvođenja numere "Heavy On My Heart" .

U toku koncerta pjevačica je odgovarala na pitanja publike koja su bila u kutijici na sceni, neke od fanova je izvodila na binu da se slikaju sa njom i potpisivala je autograme tokom cijelog koncerta.

Među pjesmama koje su bile svirane našle su se i obrade grupa AC/DC - "Back in Black", "Guns N' Roses" - "Sweet Child O'Mine" i "Foo Fighters" - "Best Of You".

Sa novog šestog albuma "Resurrection" publika je mogla da čuje "Stupid Little Things" i "Defeated", za koju je rekla da je posvećena njenoj borbi sa rakom.

"Jako sam uzbuđena i počastvovana što nastupam u Srbiji. Hvala vam što ste došli na koncert", rekla je pjevačica.

Kraj je obilježila gromoglasna ovacija kada je počeo najveći hit Anastasijne karijere "I'm Outta Love" kojim se završio koncert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije