Muzika

Anastasija u srijedu u "Kombank areni" (VIDEO)

Anastasija u srijedu u "Kombank areni" (VIDEO)
Anastasija u srijedu u "Kombank areni" (VIDEO)

BEOGRAD - Koncert pjevačice moćnog i prepoznatljivog glasa Anastasije biće održan u srijedu, 1. jula, u "Kombank areni" u okviru svjetske turneje "Resurrection", tokom koje će imati više od 60 nastupa.

Njeni hitovi "I''m Outta Love", "Paid My Dues", "Left Outside Alone", "Sick and Tired" i dalje su među najtraženijim pjesmama mnogih radio-stanica i već se nalaze u hitovima svih vremena.

Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom svijeta i smatra se za jednu od posljednjih ikona svjetske muzičke scene i uzor ženama širom svijeta, jer je javno govorila o svojoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

Godine 2009. dobila je prestižno priznanje "World Artist Awards" od udruženja "Women's World Artist" kao uticajni izvođač, a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke.

Anastasija je postala druga žena ikada koja je nagrađena "Humanitarian Award" na dodjeli nagrada "Men Of The Wor" GQ magazine 2013. godine i prva je bijela pjevačica koju su nazvali "bijela žena sa crnačkim glasom".

"Ponekad se zapitam da li je moja svrha na zemlji da budem uzor. Gledajte na moje izazove kao na poklon i na moj glas kao na sredstvo", izjavila je poznata pjevačica.

O posljednjem albumu "Resurrection" kritičari komentarišu da je moćan, emotivan i zarazan, a njen glas nikada više prisutan, zrači podjednako snagom, ranjivošću i mudrošću.

Publiku će do početka njenog nastupa zagrijevati Vukašin Brajić sa svojim bendom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije