Muzika

Balašević: Dolazim u Banjaluku

Balašević: Dolazim u Banjaluku
Balašević: Dolazim u Banjaluku

NOVI SAD - Poznati kantautor Đorđe Balašević izjavio je da se na njegovom sutrašnjem koncertu na novosadskom Trgu slobode neće naći nijedna pjesma iz njegovog repertoara koja ima i najmanju političku konotaciju.

"Koncert je poklon porodice Balašević Novom Sadu i hoću da svi koji dođu uživaju samo i jedino u dobroj pesmi i dobroj zabavi", rekao je Balašević Srni.

On je dodao da ga iznenađuje veliko interesovanje za koncert, kako ljudi iz Srbije, tako i iz država regiona.

"Znam da nisam u Novom Sadu iz raznoraznih razloga svirao dvanaestak godina, ali ne mogu da verujem odakle me sve zovu, kako iz Srbije, tako i iz regiona. Zanimaju se za detalje, poput onih kada će početi koncert, šta ću pevati, ali i je li uopšte istina da ću posle toliko godina pevati u Novom Sadu", kaže Balašević.

Balašević je obećao da će ovog ljeta doći u Banjaluku, gdje još nije svirao sa novim pratećim bendom "Panonska mornarica NS".

"Banjaluka je još jedino mesto gde nisam svirao u novom sastavu, a volim tu da sviram. Već smo svirali u Skoplju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, pa čak i Subotici, Zrenjaninu. Doduše, ostala mi je i Podgorica, ali nešto sumnjam da će tamo biti svirke jer ima nekih problemčića", rekao je Balašević.

Na novosadskom Trgu slobode sutra uveče biće održan veliki koncert Đorđa Balaševića pod nazivom "Panonska mornarica NS u matičnoj luci", koji je poklon Balaševićeve porodice Novom Sadu, tako da je ulaz besplatan za sve posjetioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije