Muzika

Banjalučani promovisali singl u Crnoj Gori

Banjalučani promovisali singl u Crnoj Gori
Banjalučani promovisali singl u Crnoj Gori

Mladi muzičari iz Banjaluke Saša Đurić i "X bend" na Crnogorskom primorju promovisali su singl "Srce pamet ne pita".

Pjesmu, za koju je prije nekoliko mjeseci urađen i spot, ovi muzičari svakodnevno su izvodili u klubovima, uz mnoštvo pop-rok numera koje čine njihov repertoar.

"Imali smo nastupe u klubovima u Herceg Novom i Budvi. Svakodnevno smo radili jer nastojimo što bolje prezentovati svoje autorske numere, ali i dobro zabaviti ljude uz već dobro poznate hitove", kaže Đurić.

Dodaje da su za dobru žurku na Crnogorskom primorju neizostavni ex-yu hitovi, ali i da su nastupi koje su imali dobra prilika da promovišu i svoj autorski rad.

"Publika jako dobro reaguje na naše svirke i to nam je najbitnije. Istu čine uglavnom mlađi ljudi, ali bilo je i onih starijih koji u večernjim časovima dođu da uživaju u numerama koje su obilježile njihovu mladost", naveo je on.

Numeru "Srce pamet ne pita" Đurić je snimio u saradnji sa pjevačicom Teodorom Bilanović, Markom Banjcem, gitaristom, te klavijaturistima Slavišom Đurićem i Ognjenom Ćulumom, koji su kasnije i postali dio "X benda".

Riječ je o pop-rok zvuku, za čiji je tekst zaslužan Đurić, dok muziku i aranžman potpisuje pjevač Dado Glišić. Spot za ovu numeru, koji je pravo osvježenje u ljetnim danima, sniman je na atraktivnim lokacijama Vrbasa.

Po povratku u Banjaluku, gdje će u narednom periodu ovi mladi muzičari nastaviti rad na svojim autorskim pjesmama, nezaobilazna adresa bilo je i Trebinje, gdje su, takođe, imali nastup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije