Muzika

Banjalučanka Milica Lojić završila u grupi "Anđeline"

Banjalučanka Milica Lojić završila u grupi "Anđeline"
Banjalučanka Milica Lojić završila u grupi "Anđeline"

U ponedjeljak veče završena je druga faza regionalnog muzičkog šoua "X Factor Adria", u kojem su članovi žirija birali svojih šest takmičara koji će ove sedmice da pohađaju takozvani Bootcamp, u kojem će mentori da odluče koja tri njihova takmičara prolaze dalje.

Banjalučanka Milica Lojić bila je u grupi ženskih vokala koje je birao Željko Joksimović, i iako je imala sjajan nastup i osvojila stolicu, Joksimović ju je zamijenio, a Tonči Huljić je mladu Banjalučanku pripojio grupi "Anđeline" i tako joj omogućio prolazak u sljedeći krug takmičenja.

"Užasno je stresno sjediti na onim stolicama ne znajući da li si siguran ili ne. I sama emisija za mene je bila stres, ali drugi takmičari su mi pomogli da se oporavim od svega toga", rekla je za "Nezavisne novine" Milica Lojić.

Ona je istakla da je veliku podršku dobila od Masima i Huljića i mnogo im je zahvalna jer su joj dali šansu da nastavi s daljim takmičenjem.

Na pitanje da li će se snaći u grupi sa tri cure, Lojićeva samouvjereno ističe da je sa djevojkama postala izuzetno dobra i provode puno vremena zajedno što bi na kraju trebalo dati rezultate. "Ovo je za mene jedna nova avantura kojoj se jako radujem", završila je Lojićeva.

Posljednju emisiju su obilježili i više nego provokativni komentari i pitanja Željka Joksimovića, ali i nastup Katarine Simić, koja je nastupala uprkos upali pluća i oduševila žiri, ali je na kraju kolabirala i završila iza bine. Međutim, požrtvovanost i istrajnost u nastupu obezbijedili su joj prolaz dalje.

Iz BiH u dalji krug takmičenja prošla je i Magdalena Bogić iz Jajca, koja sa svojih 16 godina i pozitivnim stavom oduševljava sve iznova i iznova. Pored nje, još jedan bend iz BiH oduševio je žiri i bez imalo treme i straha za svoju stolicu  osigurao mjesto u trećem krugu.

Naravno, riječ je o momcima iz Sarajeva, Adnanu Pacoli i Tariku Mulaomeroviću, koji su spojili beatbox, gitaru i fantastičan glas.

"Osjećaj je nevjerovatan. Činjenica da stolica garantuje prolazak u 24 nas čini sretnim i posebnim u takvim trenucima", rekao je Pacoli za naše novine.

On je istakao da je konkurencija veoma jaka i talentovana te da će najteže biti to što su se svi sprijateljili pa ko god da ispadne nikome neće biti lako.

"Veoma smo zadovoljni mentorom Tončijem Huljićem, pogotovo činjenicom da smo od njega dobili najbolje komentare na audiciji i da nam je rekao da se vidimo u finalu", završio je Pacoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije