Muzika

Bijons briljirala na dodjeli MTV VMA u Los Anđelesu

Bijons briljirala na dodjeli MTV VMA u Los Anđelesu
Bijons briljirala na dodjeli MTV VMA u Los Anđelesu

Iako je priznanje za najbolji video-spot godine osvojila Majli Sajrus, svečana dodjela muzičkih video-nagrada "MTV Video Music Awards" (VMA), koja je održana u nedjelju naveče u Los Anđelesu, bila je u znaku slavne Bijons Nouls, koja je sjajnim nastupom osvojila gledaoce.

Sajrusova je osvojila nagradu za spot pjesme "Wrecking Ball", ali je Bijons dobila najviše, čak četiri nagrade, onu za najbolji video sa socijalnom porukom (Pretty Hurts), za najbolji duet ("Drunk In Love" sa Džej-Zijem), zatim za najbolju fotografiju u spotu (Pretty Hurts), kao i "Michael Jackson Vanguard Award".

Brojni obožavaoci ostali su bez riječi nakon što su vidjeli muzičku divu u njenom punom sjaju, ali se od nje ništa manje nije ni očekivalo. Ipak, na sve je najveći utisak ostavio momenat kada se na sceni pojavio njen muž Džej-Zi, a malena Blu Ajvi zaplesala uz zvuke maminih popularnih hitova.

Niki Minaž se svim silama trudila da privuče pažnju, pa je naposlijetku i uspjela, ali ne onako kako je planirala, jer je tokom performansa imala problema sa presvlačenjem kostima, pa je jedva zadržala haljinu na sebi.

Najboljim pop videom proglašen je "Problem" Arijane Grande sa Igi Azeleom, "Hold On, We're Going Home" Drejka i Medžid Džordan je najbolji hip-hop, a Lorde je nagrađena za najbolji rok spot za pjesmu "Royals".

Ove godine najbolji govor, ipak, nije održala slavna osoba, već do tada misteriozni pratilac Majli Sajrus. Naime, mladi beskućnik po imenu Džesi pojavio se na pozornici, preuzeo nagradu u njeno ime i progovorio o problemu mladih beskućnika u Los Anđelesu, ali i cijeloj Americi, dok je Majli sjedila i plakala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije