Muzika

Bijons favorit, prate je reperi

Bijons favorit,  prate je reperi
Bijons favorit, prate je reperi

Spektakl dodjeljivanja ovogodišnjih MTV video muzičkih nagrada (VMA) otvoriće u nedjelju naveče Ariana Grande, Niki Minaž i Džesi Džej sa njihovom novom pjesmom "Bang Bang", što će biti prvi put da taj trio izvodi ovaj hit.

Grandeova i Minažova će takođe odvojeno nastupiti tokom ceremonije koja će se uživo prenositi iz dvorane "The Forum" u Inglvudu u Kaliforniji.

Ove godine u trci za ovo popularno muzičko priznanje vodi pjevačica Bijons sa čak osam nominacija, uključujući i onu za video godine, a u stopu je prate Eminem i Igi Azalea sa sedam nominacija.

Kategorije u kojima je Eminem nominovan uključuju najbolji hip-hop video, najbolji video muškog izvođača i najbolju muzičku saradnju, dok se reperka Igi Azalea takmiči za neke od najvažnijih nagrada uključujući video godine, najbolji video ženskog izvođača i najbolji pop video.

Džej Zi, Keti Peri, Majli Sajrus, Farel Vilijams, Ariana Grande, Lordi, Sem Smit, Sia, Zed, Avići, Pitbul, Džejson Derulo i Hajli Vilijams nominovani su takođe za po nekoliko MTV nagrada.

Nakon prošlogodišnje revolucionarne objave nominacija putem profila na mrežama Instagram i Vine, MTV je otišao korak dalje i ovogodišnje nominacije objavio putem MTV profila na aplikaciji Snapchat. 

Prisutne će u Inglvudu zabavljati i Ašer, "5 Seconds of Summer", "Maroon 5", Tejlor Svift, Sem Smit i Igi Azalea.

Dodjela MTV priznanja iz godine u godinu sve više izaziva pažnju javnosti, kako zbog interesovanja ko će dobiti nagrade, tako i zbog raskošnih toaleta u kojima se pojavljuju pjevačice, ali i neizbježnih skandala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije