Muzika

Bregi 100.000 evra, Severini duplo manje

Bregi 100.000 evra, Severini duplo manje
Bregi 100.000 evra, Severini duplo manje

Najluđu noć većina pjevača s naših prostora proslaviće radno, a oni najtraženiji imaće priliku da razvesele brojnu publiku na Crnogorskom primorju ili na gradskim trgovima. Pored dobrog provoda, nastup u novogodišnjoj noći prilika je i za sigurnu i dobru zaradu.

Iako je tek početak novembra, najveće zvijezde u regionu već uveliko zadovoljno trljaju ruke jer su ugovorile željno iščekivane tezge, a organizatori dočeka nadaju se da će opravdati uloženi novac.

Zavisno od "zvjezdanog statusa", u džep će staviti od 20.000 do 100.000 evra.

Kako prenose pojedini srbijanski mediji, Goran Bregović će u novogodišnjoj noći pjevati u Budvi za 100.000 evra, dok će Severina Vučković za svoj nastup u Poreču dobiti duplo manje novca.

Hrvatska pjevačica je još u junu ove godine znala gdje će dočekati Novu godinu jer je tokom gostovanja u ovom gradu još ljetos dobila ponudu koja se ne odbija - na glavnom trgu za 50.000 evra.

Srbijanska folk pjevačica Seka Aleksić najluđu noć će proslaviti radno, što će je obogatiti za 40.000 evra, s obzirom na to da će zabavljati srpsku dijasporu u Čikagu. Njen kolega Aca Lukas za doček putuje u Švajcarsku, gdje će zaraditi 30.000, dok će se slavuj iz Mrčajevaca, Miroslav Ilić, družiti s gostima Kopaonika, takođe za 30.000 evra.

Kada su u pitanju izvođači iz BiH, zasad je poznato da će Hari Varešanović, za kojeg se ovih dana spekuliše da će, ukoliko BiH bude učestvovala na "Eurosongu" naredne godine, on biti predstavnik, Novu godinu dočekati u hotelu "Splendid" u Bečićima, u Crnoj Gori, gdje će nastupati i hrvatska pjevačica Jelena Rozga.

U jednom od hotela u Bečićima goste će u novu godinu svojim hitovima uvesti i stari muzički bardovi Neda Ukraden i Halid Bešlić.

Dubrovačke vlasti su obezbijedile nastup Tonija Cetinskog, koji će 31. decembra na Stradunu tokom dana odraditi Dječju novu godinu, a naveče na istom mjestu prirediti centralnu feštu sa domaćim muzičkim snagama. Prošle godine se spekulisalo da je Cetinski za svoj novogodišnji nastup dobio 70.000 evra, ali on je kasnije izjavio da je ta cifra bila "prenapuhana". Zasad nije poznato koliko će grad Dubrovnik izdvojiti za njegov nastup, ali sigurno je da neće raditi za sitniš. Pjevačica Jelena Karleuša ugovorila je nastup u hotelu "Hayat" u Beogradu, ali ni njena cijena nije poznata javnosti. 

Zarada u najluđoj noći

100.000 evra - Goran Bregović

50.000 evra - Severina

40.000 evra - Seka Aleksić

30.000 evra - Aca Lukas i Miroslav Ilić

25.000 evra - "Dubioza kolektiv"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije