Muzika

Brena izazvala euforiju na HTV-u

Brena izazvala euforiju na HTV-u
Brena izazvala euforiju na HTV-u

ZAGREB- Gostovanje Lepe Brene na HTV-u, uoči koncerta koji će u subotu, 8. marta biti održan u Krnjaku, kraj Karlovca, izazvalo je pravu euforiju zaposlenih koji su željeli da je vide.

Ona je gostovala u emisiji Damin gambit Elizabete Gojan, a sam trenutak ulaska u zgradu HTV-a izazvao je, kako se navodi, neviđenu pometnju. Vijest o njenom dolasku proširila se u sekundi i svi su željeli da je vide.

˝Mnogi zaposleni na HTV-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i u želji da vide Brenu uživo i fotografišu se njom ˝, ispričala je Gojan i dodadala da su od Brene novinari tražili autograme.

Ona kaže da nije mogla da vjeruje kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, kao i da je to bila iskrena euforija njenih kolega.

˝Nakon što smo nas dve odradile intervju, shvatila sam da je izbor Brene za gošću u Daminu gambitu bio pun pogodak. Gledaocima smo priredili i specijalno iznenađenje. Prvi put na ovim prostorima HTV će ekskluzivno promovisati senzacionalni duet najveće balkanske estradne umjetnice i jedne od najvećih hrvatskih estradnih diva. Sigurna sam da će se o našoj nedeljnoj emisiji pričati u region, ne samo u Hrvatskoj˝, ispričala je Gojanova, ne želeći da otkrije eskluzivnost emisije koja će biti emitovana 2. marta uveče na Prvom program TV-a.

Ni sekundu se nije dvoumila da kaže da će iduće sedmice imati fantastičnu emisiju.

Brenu je opisala kao vrhunsku profesionalku koja je došla pripremljena na snimanje, što je bilo oduševljenje za  ekipu HTV-a.

Brena je, kako se navodi, zahvalila ja Gojanovoj na gostoljubivosti, iskrenosti i prijateljstvu, što joj je, kako kaže, omogućilo da bude potpuno opuštena.

A za najavljeni duet koji je snimila Brena kaže da joj je već sada, prije objavljivanja, jedan od najdražih u životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije