Muzika

Ćetković na Evrosongu nastupa s prvakinjom Srbije u klizanju

Ćetković na Evrosongu nastupa s prvakinjom Srbije u klizanju
Ćetković na Evrosongu nastupa s prvakinjom Srbije u klizanju

PODGORICA - Crnogorski predstavnik na "Evrosongu" Sergej Ćetković kompletirao je ekipu koja će ga pratiti na takmičenju.

U Danskoj će nastupiti s mladom Jovanom Stanisavljević, višestrukom prvakinjom Srbije u umjetničkom klizanju, piše Telegraf.

Sergej je publici pripremio specijalni audio-vizuelni performans s Jovanom, koja će izvesti veoma zahtjevnu koreografiju, koju priprema mjesecima, i koju će pratiti specijalni efekti sa nekoliko LED ekrana.

"Sergej je perfekcionista koji brine o apsolutno svakom, pa i najsitnijem mogućem detalju. Bez obzira što ima malo one normalne pozitivne treme, jer je 'Evrovizija' za dve nedelje, maksimalno je skoncentrisan na poslednje detalje kako bi nastup ispao onako kako je on to isplanirao. Jovana je sjajna devojka koja fenomenalno kliza. Plesaće iza Sergeja ali će za potrebe koreografije voziti rolere na sceni umesto klizaljki. Biće uzbudljivo i zabavno", ispričao je izvor blizak crnogorskom pjevaču.

Dodaje da je Sergej kao jednog od tri prateća vokala angažovao pjevačicu Martinu Majerle, koja već ima iskustva sa "Evrosongom",  jer je prije par godina u duetu s grupom "Quartissimo" predstavljala Sloveniju.

Podsjetimo da je 2008. na takmičenju u Beogradu trijumfovao Rus Dima Bilan, koji je za potrebe koreografije angažovao svjetskog i olimpijskog šampiona u umjetničkom klizanju Jevgenija Pluščenka.

Vidjećemo da li će sličan potez Sergeju donijeti bar prvo finale "Evrovizije" u istoriji otkad Crna Gora učestvuje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije