Muzika

Danas počinje OK fest na Tjentištu

Danas počinje OK fest na Tjentištu
Danas počinje OK fest na Tjentištu

Danas na Tjentištu počinje drugi po redu festival za mlade OK Fest, bogatog i raznovrsnog sadržaja i programa koji će i ove godine okupiti najpoznatija imena regionalne muzičke scene.

Kako je najavljeno, za nezaboravan provod u fantastičnom ambijentu NP Sutjeska pobrinuće se “headlineri” ovogodišnjeg festivala, koji će publiku zagrijati na glavnom stage-u OK Fest-a: Zabranjeno pušenje, Elemental, Brkovi, Eyesburn, Bad Copy, Rundek Cargo Trio, Električni orgazam, Darkwood Dub i Hladno pivo.

Zabave i sadržaja neće nedostajati ni u dnevnom programu. Nezaboravna avantura očekuje sve one koji su se odlučili za paket I i koji će imati priliku da uživaju u raftingu Tarom, posjeti prašumi Perućici, kao i u planinarskoj šetnji od Prijevora do Trnovačkog jezera.

Avantura očekuje i one koji ostaju u festivalskoj zoni. Svakodnevni program na OK stage-u u OK kampu, priuštiće im, kako navode u saopštenju, provod za pamćenje. Ničim izazvan, Sassja, DJ Soul, samo su neka od imena koja Vas očekuju u dnevnom programu, piše Kontakt.

Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja. Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajne filmove koji će se prikazivati u “cinema zoni”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije