Muzika

Đule Van Gog u avionu spasio ženu od sigurne smrti

Đule Van Gog u avionu spasio ženu od sigurne smrti
Đule Van Gog u avionu spasio ženu od sigurne smrti

BEOGRAD - Zvonimir Đukić Đule pokazao se kao heroj u avionu koji je proteklog vikenda iz Beograda letio ka Abu Dabiju.

Kako otkriva putnik koji se zatekao na licu mjesta, jednoj putnici, za koju se pretpostavlja da je Korejka, sat i po poslije uzlijetanja je pozlilo. Preblijedila je i izgubila svijest, a u pomoć joj je pritekao roker koji je sjedio blizu nje, prenosi Radiosarajevo.ba.

"Primjetili smo da gospođi nije bilo dobro, ali vjerovali smo da je to zbog straha od letenja. Međutim, ona je naglo promjenila boju lica i onesvijestila se. Svi putnici su se uznermirili, a prvi je skočio Đule i dao joj vještačko disanje. Bilo je strašno! Imali smo osjećaj kao da smo u filmu", priča putnik koji je bio prisutan.

On dodaje da ne zna kako bi se drama u avionu završila da pjevač nije bio priseban.

"On je najbrže reagovao, jer je sjedio nedaleko od nje. Avion je već bio na pola puta, nije bilo moguće da se neplanirano prizemlji negde. Srećom, Đuletova pomoć bila je djelotvorna, pošto je žena posle izvjesnog vremena došla svijesti", dodaje  izvor.

On kaže da su poslije ukazane Đuletove pomoći reagovali i članovi posade koji su ženi donijeli vodu i oslobodili joj prostor da dođe do vazduha, a po odlasku u Abu Dabi ona je hospitalizovana.

Đule nije bio dostupan za komentar. Kako smo saznali od njegovih prijatelja, roker je iz Abu Dabija odletio u Indiju, gdje će priovesti odmor, a povratak u Beograd planira za dvije nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije