Muzika

Dolaze svjetlija vremena za rokenrol

Dolaze svjetlija vremena za rokenrol
Dolaze svjetlija vremena za rokenrol

Singlom pod nazivom "Balkon", za koji je spot premijerno prikazan u ponedjeljak veče na regionalnom MTV-ju, indie bend iz Sarajeva najavljuje treći album koji će nositi naziv "Linije".

Novi album ovaj četvoročlani sastav, koji postoji pet godina, objaviće pod okriljem "Dallas Recordsa" iz Hrvatske.

Vedad Trbonja, pjevač i gitarista ovog sastava, istakao je da su oni bend koji voli da radi sa drugim umjetnicima, kao i da su za saradnju na trećem albumu našli dobre ljude iz istog grada.

Produkciju spota "Balkon" potpisuje "Klicker produkcija" iz Sarajeva, dok je za izgled benda odgovorna grupa profesionalaca na čelu sa Milanom Senićem.

"Novi album dosta govori o tome na koji način treba proširivati vidike. I mi kao bend mnogo putujemo, družimo se, upoznajemo nove ljude i ostvarujemo saradnje, što je veoma bitno ne samo za ljude koji se bave ovim poslom, već generalno, za sve", istakao je Trbonja.

Napomenuo je da oni kroz svoje pjesme žele ljudima dati energiju kako bi sami shvatili da zapravo moraju mijenjati neke stvari, ali i da to mogu.

Trbonja je pojasnio da će treći album biti drugačiji od dosadašnjih, te dodao da će nove numere biti najbolje za živa izvođenja.

"Nastojimo da pratimo svjetske trendove kad je muzika u pitanju i čini se da dolaze svjetlija vremena za rokenrol. Uzmimo samo u obzir činjenicu da je ove godine 'Grammy' za najbolji album pripao rok izvođaču Becku", kazao je Trbonja.

Pjesma "Balkon" je prvi put uživo odsvirana u Domu sportova u Zagrebu, kada je bend nastupio kao gost benda "Dubioza kolektiv".

Članove benda "Billy Andol", pored Trbonje, čine i Boris Brkan, Haris Saračević i Jan Delić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije