Muzika

Eminem voditelj rep takmičenja

Eminem voditelj rep takmičenja
Eminem voditelj rep takmičenja

Slavni reper Eminem je najavio da planira biti domaćin hip-hop takmičenja pod nazivom "Total Slaughter", koje će se dešavati 12. jula u njujorškom "Hammerstein Ballroomu", a biće slično onome iz filma "8 milja", u kojem je ovaj hiphoper tumačio glavnu ulogu.

Takođe, Eminem na "Total Slaughter" ne gleda kao na jednokratni događaj, već ga ovaj poznati "bacač rima" posmatra kao neku vrstu sporta, koji treba postati mejnstrim, preciznije rep liga.

Borbe rimama između repera biće "jedan na jedan", a ovaj verbalni sparing daće veliki značaj događaju, dok će producentske kuće "Shady Films" i "Electus Digital" sve prenositi uživo.

Cilj "Total Slaughtera" nije samo pronalaženje novih hip-hop talenata, već je takođe i osvrt na klasične momente u istoriji rep muzike. Tako će, na primjer, legendarna rep bitka iz 2003. godine između Murda Muka i Louded Luka dobiti svoj dugo očekivani nastavak upravo na bini  "Hammerstein Ballrooma".

Takmičenje će takođe predstaviti neke dokazane repere, kao što je Džo Baden, koji će pokazati oštrinu rep zanata i dokazati svoj talenat. Baden će se suočiti sa Holou da Donom, samoproklamovanim "najboljim reperom 'borbi' ikada".

"Rep nastaje iz 'borbi'. Postoje određena iskustva, koja većina repera nije proživjela. Zašto NBA igrači i dalje igraju ulični basket na terenu u slavnom Riker Parku? Kada si konkurentan, želiš da igraš protiv svih igrača i nikada nećeš izgubiti želju da se takmičiš protiv onih koji misle da su najbolji", kaže Baden, te zaključuje da on i njegov sastav "Slaugherhouse", kao organizatori događaja, žele pomoći da kultura rep nadmetanja postane mejnstrim, te da "Total Slaughter" bude najkonkurentnija rep liga ikada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije