Muzika

Girlfriend ljetni hit

Girlfriend ljetni hit
Girlfriend ljetni hit

Nova pjesma bh. pjevača Fuada Backovića Deena, pod nazivom "Girlfriend", samo nekoliko dana nakon objavljivanja, pobrala je brojne simpatije publike, ali i preko 18.000 pregleda na kanalu YouTube.

Singl na engleskom jeziku Deen je radio u saradnji sa DJ A Skitzom, pravog imena Ahmed Talović, koji na domaćoj sceni djeluje još i kao DJ Ahmaad, a ostvario je saradnju s brojnim stranim muzičarima.

Deen je istakao da je dobio poziv A Skitzoa da gostuje na njegovom novom singlu, koji je sniman u studiju "Tempo", gdje su urađeni i mixmastering i produkcija pjesme za koju je bio zadužen Borislav Domazet.

Zvanično izdavanje je zakazano za 11. avgust, ali je ova numera, sudeći po broju pregleda, već sada pravi ljetni hit.

"Pjesma je super za neki lounge bar, za noćno uživanje. A Skitzo ima zakazan nastup na 'Sarajevo film festivalu' i pozvao je i mene da nastupim s njim i nadam se da ćemo premijerno izvesti pjesmu i sarajevskoj publici", kazao je Deen.

Ovaj pjevač je otkrio i da će publika njegov novi singl pod nazivom "Imena mi mog" imati priliku da čuje u septembru.

Deen, koji je 2004. godine predstavljao BiH na Izboru za pjesmu "Evrovizije", prošle je godine takođe imao veoma uspješnu saradnju s Verenom, s kojom je snimio duet "Voli me hitno", koji je, kako zbog provjerenih nota, ali i provokativnog spota, veoma dobro prošao kod publike.

Deen je dosad objavio pet albuma, a karijeru je počeo kao član boy benda "Seven up", koji je takođe svojevremeno bio veoma popularan u BiH. Zbog neobičnih glasovnih sposobnosti i jedinstvenog stila, kojim takođe veoma često iznenađuje javnost, Deen je 1998. imao i ponudu Narodnog pozorišta u Sarajevu da učestvuje u operi Carla Orffa "Carmina Burana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije