Muzika

Glorija Gejnor održala čas muzičke istorije

Glorija Gejnor održala čas muzičke istorije
Glorija Gejnor održala čas muzičke istorije

NOVI SAD - Drugo veče 15. festivala EXIT ostaće upamćeno po fenomenalnom nastupu Glorije Gejnor koja je, kako su rekli mnogi posjetioci na najvećoj festivalskoj bini, održala pravi čas muzičke istorije.

Ni dosadna kiša koja je sipila tokom cijelog nastupa Gejnorove, nije uspjela da baci sjenku na jedan od najboljih nastupa ikada na EXIT-u, što su spremni da potvrde svi oni koji su mu prisustvovali.

Nakon Glorije Gejnor na Main stageu nastupio je prošle godine zvanično proglašeni najbolji novi bend u Evropi - "Rudimental", koji je bio jedan od glavnih razloga što se na ulazima u Petrovaradinsku tvrđavu pred ponoć, odnosno pred sam početak nastupa "Rudimentala" stvorila ogromna gužva.

Pored "Rudimentala" najveću pažnju posjetilaca privukao je svjetski poznati DJ Karl Koks, koji je nastupajući sa svojim prijateljima atmosferu na Dens areni doveo do usijanja.

Na Fusion stageu glavni nastup večeri imao je "Asian Dub Fondation". Mada je dobro prošao i nastup domaćeg benda "Kanda, Kodža i Nebojša".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije