Muzika

Izvanredni nastupi ženskih izvođača na dodjeli AMA nagrada

Izvanredni nastupi ženskih izvođača na dodjeli AMA nagrada
Izvanredni nastupi ženskih izvođača na dodjeli AMA nagrada

LOS ANĐELES - Vodeće dame popa - Tejlor Svift, Igi Azalea i Arijana Grande imale su izvanredne nastupe na dodjeli Američkih muzičkih nagrada (AMA) ali je dječačka grupa "One Direction" osvojio nagradu za najbolji pop/rok bend.

Sviftova je pokrenula šou izvođenjem "Blank Space" sa pozadinom koju su činile romantične scene i uz plesače odjevene kao prosci.

Novajlija, australijska reperka Azalea dobila je nagradu za najbolji rep/hiphop album za "The New Clašic" što je, kako je rekla, prva nagrada koju je dobila.

Nagrade AMA dodjeljuju se glasanjem publike.

"Nagrada mi veoma znači jer me je to inspirisalo da dođem u Ameriku", rekla je 24-ogodišnja reperka. "Veoma mi znači što sam ovde bila konkurencija Eminemu i Drejku i osvojila sam nagradu."

Britanski soul pjevač Sem Smit proglašen je za najboljeg pop/rok izvođača, Luk Brajan je najbolji kantri izvođač a "One Direction" su za "Midnight Memories" dobili AMA kao najbolji pop/rok album.

Veći dio tročasovnog šoua bio je posvećen uživo nastupima i mediji prenose da su se tu najviše istakle žene. Grande je izvela "One Less Problem" i "Break Free" sa džez "tvistom" pokazavši raskošan glas, Lordi je izvela numeru "Yellow Flicker Beat" koja se pojavljuje u novom nastavku blokbastera "Igre gladi - Sjaj slobode".

Britanka Čarli XCX izvela je "Boom Clap" i "Break the Rules".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije