Muzika

Kastel uz Najta plesao do zore

Kastel uz Najta plesao do zore
Kastel uz Najta plesao do zore

Plesna atmosfera kakvu mogu stvoriti samo "Orthodox Celts" na Live bini, te vatromet i veliki broj zaljubljenika u elektronsku muziku uz zvijezdu večeri DJ Mark Najta ono je što je obilježilo prvo veče festivala "Fresh Wave", koji je počeo u četvrtak naveče na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Prvi su se na Live bini našli "Grasshoppes", a potom su malobrojne posjetioce u tom momentu zabavljali "Fantastična četvorka", "THC la Familija" i sjajni "Orthodox Celts" koji su napravili pravu žurku tokom svog nastupa.

Vesele note, raspoloženi članovi benda i broj posjetilaca koji se povećavao bili su dovoljan dokaz da će to ipak biti jedno nezaboravno veče.

Na drugoj strani Kastela veče je uz nešto drugačiji zvuk počelo uz DJ Segu & Milana Sandića. Miksetu je nakon njih preuzeo DJ Miroslav Pavlović, a potom i DJ Nebs Jack, koji je napravio sjajnu uvertiru za svjetsko ime elektronske muzike Marka Najta.

Do tog momenta ljetna pozornica tvrđave Kastel bila je već popunjena, a tvorca hitova "Alright" i "Man with the red face" oko 2.000 poklonika ovog zvuka pozdravilo je ovacijama.

Najt, koji je prethodni dan nastupao na Ibici, istakao je da voli festivale i njihovu energiju, ali i da zna ponešto o Bosni i Hercegovini u kojoj nastupa drugi put.

"Volim festivale, energiju i njihov vajb. Stalno putujem i bio sam na raznim festivalima, a najbolja atmosfera skoro uvijek vlada na čuvenoj Ibici. Od festivala s ovog područja izdvojio bih novosadski 'Exit', koji je fenomenalan", kazao je ovaj popularni DJ i producent.

Vatromet, koji je krenuo odmah po Najtovom izlasku za miks pult, i njegova sjajna komunikacija sa publikom bili su dovoljni da žurka počne i ne prestane do ranih jutarnjih časova. Uz njegovu muziku, ali i mnogobrojne klupske hitove koje je puštao, Kastel je plesao duže od sat i po vremena.

Trodnevni festival "Fresh Wave" trebalo bi da bude završen ove subote uz zvijezde večeri: dvojac "Yolanda be cool" i bend "Zabranjeno pušenje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije