Muzika

Kojot otvorio vrata "Egzita"

Kojot otvorio vrata "Egzita"
Kojot otvorio vrata "Egzita"

Nastupom Hornsman Kojota i zvanično je počeo program na centralnoj bini ''Egzita'', gdje večeras sve posjetioce očekuje sjajan provod.

"Kako ste?! Nije važan kvantitet nego kvalitet", poručio je sa glavne bine Kojot, najavljujući pjesmu "Victims", kojom je razigrao publiku uz rege ritmove, te i zvanično otvorio glavnu scenu za večerašnje nastupe, prenosi ''Blic''.

Okupljeni fanovi se sjajno zabavljaju uz rege note.

 Prava euforija je nastala kada je na binu izašao Storomae. Belgijska zvijezda koja je popularnost stekla na ''Jutjubu'', razigrao je više do 10.000 ljudi ispred glavne bine!

Simpatični pjevač je skakutao po bini dok je mahom ženski dIo publike vrištao do iznemoglosti, a kada se presvukao, dobio je ogroman aplauz.

Ceremonija otvaranja je protekla u spektakularnom svijetlu, nastupom Slobodana Trkulje i Balkanopolisa, a njihov miks etno muzike i žeštokih gitarskih rifova, privukla je pažnju posjetilaca.

Na to se i nadovezao scenski nastup djevojaka u bijelim haljinama, koje su igrale na bini dok su dvije igračice prikazale pravi akrobatski šou, viseći na dva bijela čaršafa koja su se nalazila na sceni.

"Pet šop bojsi" večeras imaju poseban razlog za veselje! Naime, glavni vokal ove grupe Nil Tenat, večeras slavi rođendan, a u njegovo zdravlje, ovi umjetnici su najavili sjajan nasup na večerašnjem ''Egzitu''.

Sada već redovni gost festivala, Karl Koks, objavio je na svom Twiter profilu fotografiju sa prošlogodišnjeg Egzita, te napisao i kako jedva čeka svoj ponovni nastup.

Muzički program ovogodišnjeg "Egzita" biće uravnotežen i prilagođen je mlađim i starijim generacijama. Jedno od glavnih obilježja biće to što će, na osnovu želje posjetilaca prošlogodišnjeg festivala, nastupati zvijezde koje nikad nisu nastupale na prostorima Srbije i okruženja.

Tokom festivala nastupiće "Rudimental" /Rudimental live/ koji je prošle godine proglašen za najbolji novi bend, kao i pjevačica Glorija Gejnor koja je već 35 godina "vlasnica" vjerovatno najvećeg hita svih vremena "I Will Survive''.

Osim njih, na nekoj od brojnih bina na Petrovradinskoj tvrđavi nastupiće hrvatski duet "2Cellos", "Afrojack'', zatim jedan od najboljih novih bendova "Hrts" , kao i "Dip diš" i drugi.

Očekuje se da će veliku pažnju posjetilaca izazvati i nastupi Karla Koksa  i prijatelja, kao i "Ejžn dab fondejšna"

"Egzit" se završava u nedjelju, 13. jula.

Odmah po zavšetku na budvanskoj plaži "Jaz" biće održan "Si dens festival" na kome će nastupiti velike zvijezde poput "Egzempl" i "Džemirakvaija" , kao i mnogi drugi svjetski popularni izvođači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije