Muzika

Koliko prijatelja imaš? Kupi 4 ulaznice i Exit će ti dati 1 besplatno

Koliko prijatelja imaš? Kupi 4 ulaznice i Exit će ti dati 1 besplatno
Koliko prijatelja imaš? Kupi 4 ulaznice i Exit će ti dati 1 besplatno

Najbolji festivalski provod uvijek je u velikom društvu. Ako vaša ekipa još nije nabavila ulaznice za Exit festival, prebrojte se, jer će od 19. marta do 15. aprila na svake kupljene četiri ulaznice Exit petu pokloniti besplatno, uz smještaj u Exit vilidžu za sve vas!

Postoji li bolji način da se sa prvim zracima sunca otrgnemo od zimske depresije i podsjetimo na to šta nas sve očekuje na Tvrđavi ovog ljeta? Okupite svoje društvo jedno sunčano popodne na nečijoj terasi, prebrojte se i dogovorite koga iz ekipe vodite na Exit! U slavu sunca, toplih novosadskih noći i sjajnog festivalskog provoda, samo u toku mjesec dana, od 19. marta do 15. aprila, imate priliku da jednog člana društva obradujete za rođendan ili da započnete zajednički fond za piće na festivalu... izračunajte šta sve možete za cijenu jedne ulaznice!

I to nije sve. Za sve učesnike akcije obezbedili smo i besplatna mjesta u Exit vilidžu. Proluftirajte šatore, vreće za spavanje, izvadite kupaće kostime i sunčane naočare, jer vas u Vilidžu očekuje preko osam hiljada mladih iz cijelog svijeta na cjelodnevnim žurkama koje traju devet dana. Imate li snage za to?

Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posjetioci Exit festivala, dok su ulaznice za festival dostupne po promotivnoj ceni od 118 KM. Podsjećamo da će svi oni koji kupe ulaznice do 1. aprila postati i dio Exit trajba za 2013. godinu i time naredne godine na festivalu ostvariti mnogobrojne prednosti! Više informacija o akciji „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” možete pronaći na exitfest.org.

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili legendarni Guns N’ Roses i New Order, moćni Gossip, rokenrol atrakcija Wolfmother, world music senzacija Buraka Som Sistema, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

O EXIT FESTIVALU: 

Exit je ljetnji muzički festival koji se održava jednom godišnje u Novom Sadu od 2000. godine. Festival traje četiri dana, održava se početkom jula, na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi koja potiče iz osamnaestog vijeka, naslonjenoj na obalu Dunava. 

Exit je već godinama jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi i mjesto gde su neke od svojih najboljih nastupa imali Snoop Dog, Prodigy, Paul Weller, Arctic Monkeys, Moby, Chemical Brothers, Frankie Knuckles, Iggy Pop, Garbage, Primal Scream, Roger Sanchez, Carl Cox, Jamiroquai, Nick Cave, Billy Idol, Portishead, David Guetta i mnogi drugi.

Exit je 2007. godine osvojio nagradu „Najbolji evropski festival“ koju dodeljuje asocijacija 40 najvećih evropskih festivala.

Exit podržava veliki broj društvenih i humanitarnih inicijativa i akcija. „The State of Exit Fondacija“ osnovana je 2010. kako bi pomogla unapređenje visokog obrazovanja u Srbiji.

Ulaznice:

Ulaznice za Exit festival koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji.

Trenutna cijena ulaznica iznosi 118KM. U prodaji su i Exit premium paketi po cijeni od 198KM u koje je uračunata četvorodnevana ulaznica, prevoz na Exit i smještaj u Exit kampu. Cijena  ulaznice za Exit kamp iznosi 50KM.

Prodajna mjesta:

Banja Luka

Turistička agencija Sebastijan

Kralja Petra I Karadjordjevića 99a

Dom omladine

Đure Daničića 1

Sarajevo

Caffe Bar Opera

Branilaca Sarajeva 25

 

Kriterion Art House

Obala Kulina bana 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije