Muzika

Koncert Crvene jabuke u četvrtak u Beogradu

Koncert Crvene jabuke u četvrtak u Beogradu
Koncert Crvene jabuke u četvrtak u Beogradu

Popularnost legendarnog sarajevskog pop-rok benda "Crvena jabuka" ne jenjava ni nakon tri decenije postojanja, a da je tako dokazuje i koncert kojim će obilježiti ovaj jubilej, a koji će biti održan u četvrtak u klubu "Kasina" u Beogradu.

Članovi ovog sastava, koji je svoju popularnost stekao zahvaljujući neprolaznim ljubavnim hitovima, najavili su da će povodom 30 godina postojanja benda održati nastup u intimnijoj atmosferi, ali su za budući period najavili i jedan maratonski koncert.

"Radujemo se nastupu u 'Kasini' jer je to neka posebna energija. Možemo da komuniciramo s publikom licem u lice. Sviraćemo sve naše velike hitove iz svih perioda grupe jer želimo da publici ponudimo najbolje od nas. Inače, ovaj nastup je samo uvertira za nešto veliko što nas očekuje na jesen u Beogradu", izjavio je Dražen Žerić Žera, pjevač "Crvene jabuke".

I ovu, za njih slavljeničku godinu počinju brojnim nastupima i koncertima, a kako su istakli članovi benda, srećni su jer stalno stiču novu publiku.

"Najvažnije mi je bilo da u ovih 30 godina sačuvam klinca u sebi. Na neki način bih volio da slušajući 'Jabuku' i ljudi koji nas vole sačuvaju dijete u sebi", rekao je Žera.

Kako su najavili momci iz benda, na repertoaru će se naći hitovi iz svih perioda grupe, što znači da će fanovi biti u prilici da uživaju uz "Nekako s proljeća", "Tuga, ti i ja", "Tugo, nesrećo", "Tvoga srca vrata", "Tamo gdje ljubav počinje", "Ima nešto od srca do srca", ali i brojne druge hit numere popularnih Sarajlija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije