Muzika

Kristina Kovač: Ilma pjeva bez emocija

Kristina Kovač: Ilma pjeva bez emocija
Kristina Kovač: Ilma pjeva bez emocija

O sinoćnoj epizodi "X Factora" i dalje bruji internet, s obzirom da su svi ostali šokirani odlukom žirija da talentovana Ilma Karahmet napusti dalje takmičenje.

Brojna negodovanja ipak nisu navela pojedine sudije da promijene mišljenje, piše Kolektiv.

Naime, Kristina Kovač je i nakon salve negativnih komentara na to što su Željko Joksimović, Emina Jahović i ona glasali da 13-ogodišnja Ilma ipak ide kući, ne misli da je napravila pogrešan izbor i na svom Facebook profilu detaljno obrazložila svoje mišljenje.

"Za sve zainteresovane i oštećene: potpuno stojim iza svoje odluke da pošaljem Ilmu kući. Neosporno je da ima ogroman talenat, da je tehnički perfektna, i da ima užasno moćan glas. Ali ja od prvog lajva ne osjećam nikakvu emociju kada ona pjeva. Ništa. Racionalno divljenje nevjerovatnom virtuozitetu - da. Emociju - ništa.

Možda je vi osjećate, možda je osjeća hiljade ljudi, ali ja je ne osjećam... A ja glasam na osnovu onoga što ja mislim i osjećam, ili ne osjećam. Meni nije dovoljan virtuozitet. Ja bih radije da Ilma pjeva gore nego što pjeva, ali da ima dubinu emocije, trodimenzionalnost.

Ja je svakako nisam poslala kući zbog toga što je Maidu 'zadnji voz'. To sa mojom odlukom nema nikakve veze, i molim vas da u svom biješnjenju na mene bjesnite sa pravim razlogom, a ne pogrešnim.

Uostalom, publika je izglasala Ilmu za duel. Znači, veliki dio odgovornosti za Ilmino ispadanje je na vama", smatra pjevačica.

Vezana vijest:

X Factor Adria: Žiri izbacio Ilmu Karahmet iz takmičenja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije