Muzika

La­ka i Mi­re­la kao pen­zi­one­ri

La­ka i Mi­re­la kao pen­zi­one­ri
La­ka i Mi­re­la kao pen­zi­one­ri

La­kin i Le­lin spot za pje­smu "Po­že­lje­nje" je u po­ne­dje­ljak uve­če pre­mi­jer­no pri­ka­zan na MTV-u.

"U spo­tu su pen­zi­one­ri pa oni glu­me, ple­šu, a Mi­re­la i ja smo sa­mo bend ko­ji nji­ma svi­ra na za­ba­vi", po­ja­snio je po­pu­lar­ni mu­zi­čar El­vir La­ko­vić La­ka.

Ka­že da ta­ko do­đe da su oni pra­te­ći li­ko­vi u toj pri­či.

"Pje­sma 'Po­že­lje­nje' va­ži za sva­ko­ga ko je svjes­tan, to mo­že bi­ti di­je­te ko­je se ne­ko­me uže­li, odra­sla oso­ba ili ne­ko sta­ri­ji, ko­ji se po­že­lio ple­sa­nja iz mla­dos­ti. Htje­li smo to da po­ka­že­mo, ono kad ne­ko­ga po­že­liš pa kad se su­sre­teš sa njim - sve ono što si do­živ­lja­vao u se­bi se ne ka­že, već se ne­ka­ko pres­ko­či".

On u ve­zi s pjesmom "Po­že­lje­nje" ima i je­dnu ne­do­umi­cu: "I ta ri­ječ 'po­že­lje­nje' se ne­ka­ko sa­ma stvo­ri­la i pre­di­vna je. Ma­da ne znam da li je uop­šte gra­ma­ti­čki pra­vil­na, ali ra­zu­mi­je sva­ko šta zna­či kad se ka­že po­že­lje­nje".

Osim to­ga što je pri­ka­zan na MTV-u, spot će se na­ći i u kon­ku­ren­ci­ji za naj­bo­lji spot iz re­gi­ona u okvi­ru MTV top-lis­te "Do­ma­ći­ca", a La­ka ne kri­je ve­li­ke am­bi­ci­je u ve­zi sa ovom pje­smom i nje­nom ekra­ni­za­ci­jom.

"Pje­sma je sni­mlje­na u kan­tri-elek­tron­skom sti­lu i go­vo­ri o unu­traš­njem pro­živ­lja­va­nju že­lje za ne­kim, lju­ba­vne čež­nje ko­ja obi­čno os­ta­ne ne­iz­go­vo­re­na", po­ja­sni­la je u sa­op­šte­nju za ja­vnost Mi­re­la - Le­la La­ko­vić.

Autor tek­sta i mu­zi­ke je La­ka, aran­žman po­tpi­su­ju Di­no Šu­ka­lo i La­ka, a za miks je od­go­vo­ran Alan Ome­ro­vić.

Pro­du­kci­ju spo­ta za pje­smu "Po­že­lje­nje" po­tpi­su­je sa­ra­jev­ska agen­ci­ja "Fa­bri­ka". Spot je sni­mljen u pros­to­ri­ja­ma Udru­že­nja Cen­tar za zdra­vo sta­re­nje u Sa­ra­je­vu, či­ji čla­no­vi su, ta­ko­đe, uze­li učeš­će u sni­ma­nju vi­dea. Gla­vne ulo­ge u spo­tu su glum­ci Mu­ha­rem Vaj­zo­vić i Snje­ža­na Av­dić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije