Muzika

Lejdi Gaga održala koncert sa potresom mozga

Lejdi Gaga održala koncert sa potresom mozga
Lejdi Gaga održala koncert sa potresom mozga

VELINGTON - Američka pop zvijezda Lejdi Gaga ima lakši potres mozga, pošto se udarila u metalnu šipku tokom svog koncerta u Ouklendu, ali uprkos tome nije prekinula nastup, pišu danas svjetski mediji.

Prema izvještaju televizije 3News, Lejdi Gaga je na koncertu u dvorani Vektor pjevala pjesmu "Judas" kada se udarila u metalnu šipku, poslije čega se malo teturala, ali je koncert ipak nastavila.

"Izvinjavam se ako večeras budem pravila greške. Ne znam da li ste vidjeli, udarila sam se u glavu i mislim da imam lakši potres mozga. Ali, ne brinite, završiću koncert", rekla je pjevačica.

Šminkerka Tara Savelo je na svom Tviter nalogu poslije koncerta potvrdila da je Lejdi Gaga ima potres mozga, ali da je dobro.

"Poručuje vam da vas voli. Brinem se o njoj, i još uvijek ne mogu da vjerujem da je uspjela da završi koncert", navela je Savelo.

Poslije turneje na Novom Zelandu, Lejdi Gaga se sprema da ode u Australiju, gdje će turneju početi koncertom u Brizbejnu.

Ona je otkazala koncert u Indoneziji zakazan za 3. juni, pošto su islamisti u toj zemlji zaprijetili da čhe napraviti "haos" ako koncert bude održan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije