Muzika

"Lollobrigida" novom pjesmom najavljuje album

"Lollobrigida" novom pjesmom najavljuje album
"Lollobrigida" novom pjesmom najavljuje album

Popularni hrvatski elektro-pop sastav "Lollobrigida" objavio je novi spot za pjesmu "Najbolji život", a ova numera ujedno je i uvertira za njihov novi album, koji bi svjetlost dana trebalo da ugleda do kraja godine.

Novi video rađen je u Beogradu, a režirala ga je poznata splitska rediteljka Marcella Zanki.

Pjesmu "Najbolji život", melodičnog power-pop zvuka, poznatog svim fanovima grupe, producirao je Petar Rudić.

Ida Prester, predvodnica sastava "Lollobrigida", nakon solo izleta pod imenom Frau Casio, vratila se svom matičnom bendu.

Zanimljivi spot prati Presterovu kroz razne situacije iz njenog privatnog života, koje doživljava tokom dana, a radnja kulminira svirkom benda na krovu zgrade. Kao logična lokacija snimanja odabran je Beograd i soliter u kojem ona zaista živi.

"Nekada sami ne znamo šta ćemo sa životom u svetu gde sve što volimo i pružamo više nije na ceni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali, hej - ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživaćemo zajedno", prenijela je Presterova poruku pjesme.

U spotu se, osim Ide, pojavljuju i ostali članovi benda, a otkrivaju da su za snimanje iskoristili jednu povoljnu političku priliku u Srbiji.

"Nije bilo lako dobiti dozvolu stanara da snimamo spot na vrhu mog nebodera, uz glasnu svirku u dnevnoj i noćnoj varijanti, bacanje dimnih bombi, trčanje. Zato smo snimanje zakazali za 16. oktobar, kada je Beograd posetio Vladimir Putin, predsednik Rusije. U takvoj prazničnoj atmosferi - uz vojnu paradu i nadletanje aviona, niko se nije usudio da nam išta prigovori", objasnila je Ida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije