Muzika

Milićević rasplesao stotine mladih

Milićević rasplesao stotine mladih
Milićević rasplesao stotine mladih

Dvodnevni festival elektronske muzike "Lunar" završen je u ranim jutarnjim časovima u Zenici, a posjetioce je kroz najbolje hitove ovog žanra vodilo 30 domaćih i regionalnih DJ-ejeva i producenata.

Posebna poslastica druge večeri festivala bio je nastup DJ-a Dejana Milićevića iz Srbije, koji ima istančan muzički ukus i koji uvijek napravi dobru atmosferu.

Tako je bilo i ovaj put, a dobrog ritma i plesa u Gradskoj areni "Zenica" nije nedostajalo ni tokom Milićevićevog DJ seta, ali ni tokom nastupa još 12 DJ-eva koji su zabavljali više stotina mladih.

Organizatori su istakli da su zadovoljni odzivom DJ imena, ali i posjetom Zeničana koji su svojim prisustvom pokazali da elektronska muzika u Zenici još postoji i da za nju vlada veliko interesovanje.

"Prva noć je protekla odlično i bili smo veoma zadovoljni odzivom i atmosferom na samom festivalu. No, još smo srećniji što je i druga noć prošla u istom raspoloženju i uz veliki broj mladih koji su se sjajno zabavljali uz elektronske zvuke", rekao je Edin Gazić, jedan od organizatora.

Milićević, koji je u DJ vodama već 18 godina i čije je ime dobro poznato rejverima i daleko van granica Balkana, priznao je da strast koja se desila između njega i muzike ne prolazi. Napomenuo je i da mu posebno zadovoljstvo pričinjava kada ima priliku da podrži i jedan festival u nastajanju kao što je to slučaj sa "Lunarom", koji je održan drugi put.

"Još me vozi cela priča i dalje imam iste impresije kad čujem dobar tune kao i prije više od 18 godina, kada sam počinjao. Strast koja se desila između mene i muzike teško da će me proći skoro. Onaj momenat kad se probudim posle dobrog vikenda i sav pun utisaka odem u studio i napravim neku novu cool ideju - neprocenjivo", naveo je on.

"Lunar" su drugu godinu zaredom organizovali Udruženje građana "Zora" i "Control Music".

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije