Muzika

Mostarac oduševio žiri

Mostarac oduševio žiri
Mostarac oduševio žiri

U trećoj epizodi regionalnog muzičkog takmičenja "X Factor Adria" nastupila su tri predstavnika iz Bosne i Hercegovine, ali je uz četiri potvrdna glasa 25-godišnji Mostarac Ivo Jurić prošao u sljedeći krug takmičenja, dok ostala dva takmičara nisu uspjela da oduševe žiri.

Jurić se odavno bavi ovim poslom, osim pjevanja - svira i gitaru, a 2012. godine snimio je svoju prvu pjesmu pod nazivom "Pučina snova".

Prije nastupa Jurić je naglasio kako vjeruje da svačiji kvalitet na kraju ispliva, ali da nije siguran da je upravo njegov isplivao kako treba.

Pred žirijem "X Factor Adria" Jurić je izveo pjesmu "Nije ljubav stvar" od Željka Joksimovića, koji mu je nakon izvedbe saopštio kako je zadovoljan i srećan što je njegovu pjesmu "otpjevao na svoj način".

Aleksandra Radović ga je ohrabrila kako ga čeka puno obožavateljki, a svoju nervozu Ivo je ovjekovječio izjavom da mu srce kuca "100 na sat".

Nakon njega nastupio je duo pod nazivom "Barakuda" iz Mrkonjić Grada, čiji su članovi objasnili kako žele popularnost, te vole pop-rok, za razliku od većine bendova koji sviraju narodnjake.

Ipak, "Barakuda" nije prošla dalje zbog, kako je žiri rekao, nepodudarnosti pjevača. Oni su ostali vedra lica nakon svog nastupa, rekavši da, uprkos svemu, iskustvo nije bilo loše.

Među onima koji su se istakli u trećoj emisiji je i mlada Splićanka Antonija Pleško. Ona ima samo 16 godina i već je nastupala na Brodveju, a žiri je oduševila svojom izvedbom pjesme Arete Frenklin "You make me feel like". Tonči Huljić je imao priliku da u više navrata sluša svoje stare pjesme, ali ga je najviše oduševila druga kandidatkinja, Sonja Škorić, koja mu je probudila sjećanja pa joj je rekao da izgleda kao 18-godišnja Jelena Rozga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije