Muzika

Muzičari scenu zamijenili pistom

Muzičari scenu zamijenili pistom
Muzičari scenu zamijenili pistom

Kreacije Milana Senića, Ljiljane Majkić i modne grupe "She:You", priznatijih modnih imena, predstavljene su u okviru trodnevne manifestacije "SCC Fashion Days", koja je proteklog vikenda održana u Sarajevu.

Pistom koja je bila postavljena u "Sarajevo City Centru" u ulozi modela prošetali su i domaći muzičari Laka i Mirela, Dalal i Deen, koji su i pjevali. Baš poput profesionalnih modela smjelo su iznijeli neobične krojeve dizajnera.

Svaku reviju tokom trodnevne manifestacije upotpunjavala je video-animacija koju je uradio Kenan Tuzi. Maja Talović je sa svojim timom bila zadužena za šminku, a muzičku podršku cijelom događaju dao je "Hator Master".

Takođe, modnu poslasticu za sve ljubitelje brendova predstavile su i revije "Brumsa", "Original Marinesa" i "LC Waikikija".

Brojne poznate ličnosti iz prvih redova posmatrale su nove kreacije dizajnera iz BiH. Među njima su bili i Božo Vrećo, Hajdi Mostić, Almin Zrno, Zvezdana Žujo, Dejana Rosuljaš, Naida Kundurović i Vanja Lisac.

Posebno iznenađenje prve večeri bila je pojava modela Džejle Glavović i glumice Mone Muratović na pisti.

Posljednji dan "SCC Fashion Days" bio je rezervisan samo za mališane, a bio je ispunjen mnogim interesantnim radionicama kao što su facepainting, crtanje i kutak za čitanje.

Pored radionica održana je modna revija zamišljena kao igrokaz, gdje su djeca savršeno otplesala i odglumila mini-predstavu, čiju režiju potpisuje Senad Alihodžić. Njihovi plesni pokreti i glumačke sposobnosti, zajedno sa odličnim modnim kombinacijama, držali su pažnju i najmlađih posjetilaca. Najdraži likovi iz crtanih filmova dijelili su zagrljaje, pa je posljednji dan bio i najzabavniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije