Muzika

Ne može da radi u školi, jer joj se bend zove Vibrator u rikverc

Ne može da radi u školi, jer joj se bend zove Vibrator u rikverc
Ne može da radi u školi, jer joj se bend zove Vibrator u rikverc

Jedna od članica pank benda “Vibrator u rikverc” iz Pančeva požalila se na Fejsbuk stranici kako uprkos sjajnom prosjeku na fakultetu koji završava u roku neće moći na praksu u jednoj srednjoj školi zbog imena benda u kojem nastupa!

- Iako sa učenicima radim plan i program koji mi je dodeljen od strane profesorke, u toku nastave ne promovišem ništa što se tiče mog privatnog života, ja učenike dovodim u rizik, jer se moj bend zove “Vibrator u rikverc”, a vibrator je – ružna reč! – napisala je ova 23-godišnja Pančevka dodajući da ovaj postupak doživljava kao diskriminaciju.

- Posle se pitamo što nam deca provode vreme ispred kompjutera, što su agresivna? Kod kuće nema roditelja, a u školi su kao u zatvoru. Probudila sam se sa svoje 23 godine i shvatila da živim u Avganistanu! - napisala je ova muzičarka obraćajući se kolegama da ukoliko pomisle da rade u školi, zaborave na privatan život, ostanu kod kuće i slušaju Mocarta i ni slučajno ne koriste riječ - vibrator!

Pančevački bend “Vibrator u rikverc” koji čine Snežana, Tamara, Sofija i Selena potpisao je ugovor sa nezavisnom izdavačkom kućom “Cleopatra Records” iz Los Anđelesa, a njihova pesma “Doris” naći će se na kompilaciji “Girls With Guitars” na kojoj će biti predstavljeni bendovi iz cijelog sveta predvođeni ženama.

Ovo je singl sa drugog po redu albuma benda “Stereo jezik” koji će izaći u prvoj polovini ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije