Muzika

"Nezavisne novine" i Jana vas nagrađuju

"Nezavisne novine" i Jana vas nagrađuju
"Nezavisne novine" i Jana vas nagrađuju

Pravo ljetno osvježenje vam donose "Nezavisne novine" i Jana, koji čitaocima danas dijele 3x2 karte.

Prvim troma čitalaca koji se jave na broj "Nezavisnih novina" 051/331-800 darujemo karte za Balaton Sound Festival, koji se od 8. do 12. jula 2015. održava na Balatonu, najvećem jezeru u centralnoj Evropi.

U sklopu Balatona Jana će imati svoj dok na samom jezeru. A svi koji posjete Balaton Sound imaće priliku čuti zvijezde elektronske muzike - Tiësta, Axwella Ingrossa, Jasona Derula, Hardwella, Afrojacka, kao i još pedesetak izvođača koji će punih pet dana atmosferu na Balatonu dovoditi do usijanja.

Pored ovog festivala Jana je treću godinu zaredom partner Sziget "Island of freedom", najvećeg festivala u Evropi, koji će se od 10. do 17. avgusta 2015. održati na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte. Sziget festival prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Evropi po Festival Awards Europe 2014. Da je riječ o najboljem velikom evropskom festivalu, govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robbieja Williamsa, a pored njega publiku će zabavljati i Kings of Leon, Florence + the Machine i još preko 100 muzičkih zvijezda

Uz mađarsku festivalsku scenu, Jana će obilježiti i mnoga muzička dešavanja u Hrvatskoj tokom ljeta. Nakon Janine prisutnosti na jednom od najvažnijih glazbenih festivala u ovom dijelu Evrope, INmusic festivalu te uloge službene vode na Slashevom koncertu na zagrebačkoj Šalati, nastavak slijedi na Ultra Europeu te koncertu Manua Chaa u zadarskim Jazinama.

Sve u svemu, uz Janu vas očekuje dugo i zanimljivo ljeto, mnogo lijepih i kvalitetnih dešavanja te velike muzičke manifestacije koje će obilježiti ljetnu sezonu u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije