Muzika

"OK fest" od 3. do 5. jula na Tjentištu

"OK fest" od 3. do 5. jula na Tjentištu
"OK fest" od 3. do 5. jula na Tjentištu

Drugi muzički festival "OK fest" biće održan od 3. do 5. jula na Tjentištu, a okupiće poznate regionalne sastave, te se i ove godine očekuje dolazak velikog broja mladih sa ex-YU prostora.

Prvog dana festivala nastupiće "Brkovi", "Bad Copy" i "Zabranjeno pušenje", drugi dan je predviđen za koncerte sastava "Elemental", "Eyesburn" i "Rundek Cargo Trio", dok će posljednjeg dana svirati "Električni orgazam", "Darkwood Dub" i "Hladno pivo".

Posjetioce će na after partiju zabavljati izvođači elektronske muzike, a šansu za promociju dobiće i neafirmisani rok bendovi.

"OK fest" je ove godine dobio i android aplikaciju, te će svi posjetioci ovogodišnjeg izdanja festivala moći na svojim mobilnim telefonima da prate sve informacije, novosti, najave i dešavanja na festivalu. Zvanična aplikacija donosi najnovije vijesti, informacije o samom festivalu, raspored nastupa, informacije o turističkoj ponudi NP "Sutjeska", paketima ponude, a osim toga tu je i bogata foto i video galerija. Aplikacija svim korisnicima dostupna je besplatno u Google Play prodavnici pod nazivom OKFest. Nakon preuzimanja aplikacije njeni sadržaji korisnicima će biti dostupni offline, što će ih sačuvati od dodatnih troškova.

Cijene se kreću od 20 KM za tri dana rezarvacije kamp mjesta pa do 160 KM, u šta spadaju tri noćenja, pun pansion, prevoz, planinarenje i rafting.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije