Muzika

"OK fest" vratio mlade na Sutjesku

"OK fest" vratio mlade na Sutjesku
"OK fest" vratio mlade na Sutjesku

Nastupom "Električnog orgazma", "Darkwood Duba" i "Hladnog piva" u nedjelju uveče u magičnoj atmosferi Nacionalnog parka Sutjeska, na Tjentištu, završen je drugi "OK fest", u organizaciji Ferijalnog saveza Republike Srpske.

U dnevnom programu, treći i završni dan festivala nastupile su grupe "Štrajk" i "Ničim izazvan".

"Ove godine smo premašili sva očekivanja, a posebno nas raduje činjenica da je u našem 'OK kampu' posjećenost bila rekordna. Posjetioci i izvođači prezadovoljni. I ove godine cilj da privučemo mlade iz cijelog regiona i da ih okupimo na jednom mjestu je realizovan. Spoj avanture, adrenalina i dobre zabave i ove godine je bio pun pogodak", rekla je za "Nezavisne novine" potparol "OK festa" Karolina Karalić, koja je dodala da su svi koncerti bili podjednako posjećeni, u sva tri festivalska dana.

"Publika je uživala u nastupima svih headlinera koji su nastupili i napravili sjajnu atmosferu na 'OK festu', kao i u nastupima mladih autorskih bendova, ali i u dnevnom muzičkom programu na 'OK stageu'", govori Karalićeva.  Dok su jedni uživali na "Ok stageu", drugi, koji su muzički progam pratili samo noću, uživali su u čarima raftinga na rijeci Tari, u planinarenju do Trnovačkog jezera, te ostalim destinacijama Nacionalnog parka.

U toku trajanja festivala u saradnji sa "Operacijom kino" i Sarajevo film festivalom u "Cinema zoni" prikazana su tri filmska ostvarenja: "Divlje priče", "Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju" i "Mostovi Sarajeva". U sklopu dnevnog programa organizovane su i panel diskusije, gdje je jedna od tema bila i "Omladinski turizam - primarni turistički proizvod regiona". "Već počinjemo pripreme za sljedeći festival, a do tada poručujemo svim našim posjetiocima da ostanu OK, jer mi kao i oni s nestrpljenjem očekujemo sljedeće, treće izdanje 'OK festa'. Cilj ostaje isti, fokus je na promociji i  'oživljavanju' NP Sutjeska kao i vraćanju mladih u ovaj magični i fantastični prirodni ambijent, kako su ga opisali svi naši posjetioci, ali i izvođači", ističe Karolina Karalić iz "OK tima", koji je nekada najposjećeniji nacionalni park kod nas, uz "Elemental", "Eyesburn", "Bad Copy", "Zabranjeno pušenje" i druge izvođače, tri dana držao u žiži muzičke javnosti regiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije