Muzika

"Partibrejkersi" 15. novembra u Banjaluci

"Partibrejkersi" 15. novembra u Banjaluci
"Partibrejkersi" 15. novembra u Banjaluci

Zoran Kostić Cane i kultni "Partibrejkersi" nastupiće 15. novembra, u 21 čas, u banjalučkom klubu "Tamaris", gdje će promovisati album "Sirotinjsko carstvo".

"Biće to presek naše karijere. Naša publika zna da uvek može da očekuje najbolje od nas. Sviraćemo četiri-pet novih pesama i stare stvari", rekao je Cane, frontmen benda, za "Nezavisne".

Oglasila se i Karolina Karalić, PR koncerta, koja je saopštila da publika može da očekuje kvalitetno veče.

"Sirotinjsko carstvo" je trinaesti studijski album "Partibrejkersa" i, prema Canetovim riječima, to je njihova najbolja "ploča" u posljednjih 30 godina.

Da li će se banjalučka publika složiti s ovom konstatacijom čuće se i vidjeti u "Tamarisu".

Cijena ulaznice iznosi šest KM, a na dan koncerta osam KM. Publici su dostupne i set karte 3+1 gratis, po cijeni od 20 KM.

Prodajna mjesta za kupovinu karata su klub "Tamaris", kafe-bar "Šestica" i "Peckham Pub" u gradu na Vrbasu.

U bogatoj karijeri, koja traje 33 godine, ova grupa albume je promovisala i u Kanadi i Americi, a na prostoru bivše Jugoslavije, kada je riječ o rok'n'rolu, ostvarila je kultni status.

Svirali su sa Čakom Berijem, Džonijem Depom, Emirom Kusturicom, kumovali sa "Ekatarinom Velikom" i "Električnim orgazmom", a do danas su ostali jedni od rijetkih dosljednih sebi i zaslužnih poštovanja na rok'n'rol sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije