Muzika

"Pinkove zvezdice": Lena zvijezda večeri

"Pinkove zvezdice": Lena zvijezda večeri
"Pinkove zvezdice": Lena zvijezda večeri

Druga epizoda “Pinkovih zvezdica“, gdje je svoj pjevački talenat predstavilo 15 mladih kandidata emitovana je sinoć. Zvijezda večeri svakako je bila Lena Stamenković iz Zaječara, koja je oduševila izvođenjem hita “Ako je vrijedelo išta” hrvatske pjevačice Vane.

Šou je otvorila Milena Kostić (13) iz Prokuplja, a ona je izvela pjesmu “Čaroban” od Nine Radojičić. Budući da je dobro otpjevala, prema ocjeni žirija, prošla je dalje, piše Telegraf.

Sljedeći na redu bio je Ognjen Repanović iz Paraćina, koji je izveo hit Tošeta Proeskog “Pratim te”. Prošao je dalje.

Jelena Miladinović (11) iz Umke otpjevala je pjesmu “Košava” Jelene Tomašević , ali nije prošla dalje.

Sonja Marković (15) je bila naredna na redu. Ona je izvela žiriju i publici pjesmu “Čarobno jutro” od Nine Badrić. Prošla je dalje.

Poslije Sonje nastupila je i Nikolina Nedić, koja je izvela Severinin hit “Bred Pit”. Nažalost, nije prošla u dalji dio takmičenja.

Ana Kuzmanović (14) predstavila se pesmom “Najlepše želje” od grupe “Zemlja gruva” i plasirala se dalje.

Još jedna pjesma od Severine Vučković čula se u “Pinkovim zvezdicama”, i to “Alkatraz”. Izvela ju je Milica Mamontov, i ona je dobila svih pet glasova i prošla dalje.

Odličan nastup imala je i Nejaz Ramčevski iz Niša. Ona je otpjevala Adilov hit “Laku noć” od Adila. Prošla je dalje.

Isto važi i za Milicu Ilić iz Beograda, koja je tako imala sjajan performans. Ona je izvela hit “Nevernih beba” “Da nas ima” i plasirala se dalje.

Jovana Janković bila je naredna takmičarka koja je pjevala, i sa četiri glasa prošla je u naredni krug šoua. Dobre nastupe imali su Katarina Mrdak i Jana Paunović, koje su takođe nastupile.

Sjajan je bio i Veljko Krivokapić. Momak, koji dolazi iz Vrbasa, izveo je pjesmu “Pusti ritam”. Naravno, oduševio je žiri, i plasirao se dalje.

Lena Stamenković bila je svakako zvijezda večeri. Djevojčica iz Zaječara je već prvim taktovima pesme “Ako je vrijedelo išta” podigla odmah žiri na noge. Ona je toliko dobro otpjevala ovaj hit, da je traženo od nje da izvede još jednu pjesmu po izboru, što je ona i učinila.

Za kraj, nastupila je Magdalena Vračić iz Beograda. Ona je bila maestralna i sa pet glasova prošla je dalje.

Održan je potom baraž, a dalje su prošli: Magdalena Vračić, Lena Stamenković, Veljko Krivokapić, Ognjen Repanović, Jana Paunović, Milica Ilić, Jovana Janković,  Nejaz Ramčevski, Milica Mamontov, Ana Kuzmanović, Sonja Marković i Milena Kostić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije