Muzika

Priželjkuje titulu Pinkove zvezde

Priželjkuje titulu Pinkove zvezde
Priželjkuje titulu Pinkove zvezde

Saša Oljača, dvadesetčetvorogodišnji Banjalučanin koji se bez mnogo muke plasirao u drugi krug srbijanskog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", od malih nogu pokazivao je interesovanje i ljubav za muziku, ali se donedavno njome nije aktivno bavio.

"Tek prije tri godine sam počeo da se bavim pjevanjem. Prvi put u životu sam se prijavio na neko takmičenje i prošao jedan krug na 'Zvezdama  Granda'", priča Oljača.

Iako nije ostvario veliki rezultat na tom takmičenju, to ga nije demotivisalo, nego ga je podstaklo da se bori za titulu "Pinkove zvezde", gdje se bez problema plasirao u drugi krug.

"Očekujem mnogo od ovog takmičenja jer želja za uspjehom je velika", iskren je Saša.

Dodaje da su utisci o ovom takmičenju odlični te da se produkcija pobrinula da takmičarima pruži dobre uslove: od hrane, smještaja, prevoza, pa do toga da ih njihovi mentori pred nastupe savjetuju i oslobađaju negativne energije.

"Mislim da će i oni koji ne odu posebno daleko u ovom takmičenju imati samo riječi hvale zbog divnog iskustva", navodi on.

Što se tiče daljeg takmičenja - priželjkuje pobjedu, ali ističe da bi volio da se plasira bar među prvih 20.

Iako žiri čine najveće zvijezde iz regiona, Oljača dodaje da nema tremu zbog nastupa pred njima, te da na njihove kritike ne gleda kao na nešto negativno, već kao sugestiju da bude bolji. 

"Meni lično svi su jako simpatični i čast mi je bila da nastupam pred tako velikim imenima", ističe mladi pjevač.

Dodaje da rivalstva među takmičarima još nema jer je ovo sam početak, te da svi nastoje da se druže i da na neki način pomognu jedni drugima.

Ističe da će se i nakon takmičenja nastaviti baviti muzikom jer je to ono što voli.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije