Muzika

Robi Vilijams nigdje bez frizera, masera i 6 kuvara

Robi Vilijams nigdje bez frizera, masera i 6 kuvara
Robi Vilijams nigdje bez frizera, masera i 6 kuvara

Šest tjelohranitelja, lični frizer, maser i šest kuvara koji će se pobrinuti da cijela ekipa ne ostane gladna, samo su neki od detalja koji prate popularnog pjevač Robija Vilijamsa na njegovim turnejama.

Popularna muzička legenda putuje s trupom koja broji više od 100 članova, a svu raskoš njegovog nastupa moći će da vidi i domaća publika koja se 17. juna nađe na beogradskom Ušću.

Sagor Mešković iz "Exit tima", jednog od organizatora beogradskog koncerta, rekao je da Vilijams u Beograd dolazi s impresivnom set listom, ali ništa manje nije impresivna ni njegova lista zahtjeva.

"Rajder lista je ogromna, možda i najveća koju smo ikad videli", kazao je Mešković i dodao da se najviše stvari odnosi na tehničke detalje i produkciju.

"Što se tiče ličnih zahteva, oni su prilično skromni za zvezdu tog kalibra i neće biti problem da ih ispunimo", naveo je Mešković.

Još se ne zna kakvu je rajder listu poslao u Srbiju, ali ako je suditi prema zahtjevima koje je uputio pred koncert u nekoliko evropskih prijestonica, onda možemo reći da Vilijams ima zanimljive želje.

Kako prenosi "The Minsk Herald", pjevač će imati koncert 15. aprila u glavnom gradu Bjelorusije, a rajder lista upućena organizatorima u Minsku je i više nego zanimljiva.

Slavni pop pjevač tražio je tri garderobe i to samo za sebe, ali i još šest za članove ekipe. Pored toga, zahtijevao je i pet kancelarija. Svaka garderoba mora da bude opremljena ogledalima - onim u kojima može da se cijeli ogleda, kao i onim koja će stajati na stolovima. Sva ogledala moraju da imaju posebno osvjetljenje. Jedna garderoba je rezervisana za Pitera Vilijamsa, Robijevog oca, koji nastupa na svakom njegovom koncertu kao prateći vokal. U rajder listi pjevač je naveo da želi i 280 peškira, sredstva za gašenje požara i četvoro različitih britanskih novina. Robijevi kuvari su zahtijevali da im se dostavi 16 litara mlijeka, kilogram pečurki i paradajza, 48 jaja i 24 krofne.

Pjevač je tražio i frižider sa 50 kilograma leda. Prema njegovoj želji, 20 kilograma će biti doneseno noć pred koncert dok će preostalih 30 kilograma biti doneseno tačno u podne na dan koncerta. Ono što je možda najinteresantnije je da je Robi tražio da iza scene ima 30 kauča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije