Muzika

"Rudimental" i "Sigma" na "Sea Danceu"

"Rudimental" i "Sigma" na "Sea Danceu"
"Rudimental" i "Sigma" na "Sea Danceu"

BUDVA - "Rudimental", jedan od najpopularnijih sastava današnjice, i superaktuelni engleski duo "Sigma", uz sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Vilkinsona, prvi su potvrđeni izvođači glavne bine ovogodišnjeg "Sea Dance" festivala na Jazu u Budvi.

Morski dio "Exit" avanture, koji se može pohvaliti s oko 40.000 posjetilaca dnevno, smješten je na jednoj od najljepših plaža Jadrana, a ove godine biće održan od 16. do 18. jula.

"Prva tri, od mnogih drugih jednako aktuelnih imena koja će ove godine obilježiti 'Sea Dance' festival samo su dio inovacija koje na Jazu očekuju brojne posjetioce iz raznih dijelova svijeta", saopštili su organizatori.

Prošlogodišnji hedlajneri "Exit" festivala "Rudimental", nakon izuzetno uspješnog nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi, ove godine su pripremili novi DJ nastup, s kojim obilaze najveće svjetske festivale.

Još jedna visokotiražna atrakcija koja 16. jula iz Engleske stiže na Jaz je i hit duo "Sigma", koji su prošle godine zabilježili čak dva prva mjesta na britanskoj listi singlova s kolosalnim hitovima "Rudeboy", "Changing" i "Nobody To Love".

Plejada najvećih hitova u proteklih nekoliko godina ne bi bila kompletna da se na njoj ne nađe i himna "Afterglow" i njen "krivac" Mark Vilkinson, čiji set sve one koji će uživati na plaži Jaz očekuje 18. jula. Londonski DJ i producent dominirao je britanskom listom plesnih singlova s albumom "Lazers Not Included".

Ulaznica za "Sea Dance" festival su skuplje i sada koštaju 73 KM. Cijena ulaznice za "Exit" ostaje ista - 116 KM, a cijena paketa karata za oba festivala ostaje, takođe, ista i iznosi 138 KM.

Ljubitelji zabave na najboljem evropskom festivalu svoje ulaznice u Banjaluci mogu nabaviti u prodajnim mjestima: "MG Travel", "Sebastijan Travel Agency", mjenjačnice "Exchange", Tržni centar "Merkator".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije