Muzika

Sa Tuborgom na Exit

Sa Tuborgom na Exit
Sa Tuborgom na Exit

SARAJEVO - Povodom promocije nove Tuborg boce na bosanskohercegovačkom tržištu, organizovana je nagradna igra pod nazivom „Zgrabi priliku! Osjeti novu Tuborg bocu i doživi Exit“ koja traje do 30.6. 2014.

Tuborg će kroz ovu nagradnu igru obradovati čak 70 ljubitelja dobrog piva i dobre muzike.

Mjesto u Tuborg busu možete zauzeti ukoliko kupite 2 Tuborg piva u boci u trgovini, na poleđini računa upišete lične podatke i broj telefona, te ga ubacite u kutiju. Nagrade se izvlače svake sedmice.

Putovanje na Exit možete osvojiti i u svom omiljenom kafiću, ukoliko pokušate biti DJ i zasvirate na mikseti. Dođite na Tuborg party, naručite Tuborg, dodirnite miksetu i osjetite kako je biti DJ. Najuspješniji DJ prema mišljenju publike, osvaja nagradu.

Posjetite i Tuborg šator na Sarajevo Beer festivalu 31. 5. i 1. 6.  jer i tu možete osvojiti ovu privlačnu nagradu. Potrebno je da naručite Tuborg pivo i ostavite svoje podatke, a na kraju večeri, nakon koncerta, izvlači se sretni dobitnik.

Ali ni to nije sve. Muzički Tuborg kviz na Tuborg facebook stranice vas također može odvesti na  Exit.

Na Tuborg facebook stranici možete pronaći i spisak trgovina koje učestvuju u nagradnoj igri, te spisak kafića u kojima se održava Tuborg DJ party.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije