Muzika

Sarsovci ostavili srce na terenu

Sarsovci ostavili srce na terenu
Sarsovci ostavili srce na terenu

Nakon što je osvojio region, beogradski sastav S.A.R.S. u subotu naveče održao je prvi veliki koncert u svom gradu i "trijumfovao" u grotlu prepune "Hale sportova".

Za dva sata, koliko je trajao koncert, uspjeli su da naprave pravi spektakl i učine tu noć nezaboravnom.

Nastup su počeli nešto tišim pjesmama, poput "Praštaj" i "Može i drugačije".

"Dobro veče prijatelji, rodbino, drugarice, drugovi i svi naši obožavaoci. Hvala svima što ste došli, a kada ste već tu, hajde da rokamo zajedno", rekao je Žarko Kovačević, frontmen ovog sastava.

Dvorana je bila ispunjena fanovima koji su ostavili srce i dušu na terenu, dok ih je bend sve vrijeme držao kao "pod hipnozom".

Žare se još jednom pokazao kao savršen frontmen. Veoma vješto je vodio koncert kroz niz hitova: "Mir i ljubav", "Ana", "Ti, ti, ti", "To rade"…

Ipak, najviše su iščekivane pjesme "Perspektiva" i "Lutka", koja je izvedena u dvije verzije. Prva "Lutka", klavirska, donijela je čarobnu sliku "Hale sportova", koja je sva blještala od svjetla mobilnih telefona i upaljača. Set lista je bila takva da je zadovoljila i najprobirljivije - apsolutno ništa od bitnog i dobro znanog nije izostalo.

Gotovo da nije bilo pjesme koja nije izazvala euforiju, a stvarali su je, pored Beograđana, i fanovi iz regiona.

Koncert su obogatili gosti koji su i studijski sarađivali sa sarsovcima - DJ Coldie, Dialup Lama i JP, odnosno "Strejt Džekin", koji je došao specijalno iz Moskve kako bi se grupi pridružio u naslovnoj pjesmi sa novog albuma "Proljeće", koji je juče izašao u prodaju. S.A.R.S. je, takođe, poslao posljednji pozdrav sa bine preminulom Vladi Divljanu i odsvirao dio "Malene", neprolaznog klasika grupe "Idoli".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije