Muzika

Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako

Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako
Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako

BEOGRAD - Poslije skoka sa mosta visokog 180 metara, popularni pjevač Saša Kovačević je snimanje spota za pesmu „Branim“ nastavio u ljepšem ambijentu, na velikom krevetu sa lepom glumicom.

Saša Kovačević je zamislio da se spot za novu pesmu snima iz tri djela. Kako kaže, nikada do sada se nije ovoliko trudio ni oko jednog projekta, a skok sa mosta na Đurđevića Tari je najbolji pokazatelj za to.

 ‘’Te scene smo jedva snimili, nije mi bilo svejedno kada je trebalo da se popnem po jakom vetru na nekoliko desetina metara. Bio sam vezan sajlama i bezbedan ‘’ kaže Saša, koji se potpuno oporavio od nedavne operacije koju je imao na grlu .

 ‘’Što se tiče zdravlja, bolje se osećam posle operacije, ali opet je proleće donelo nove probleme sa grlom i disajnim putevima. U ljubavi sa druge strane, sve je u savršenom redu i ja tu ništa ne bih menjao ‘’, pohvalio se Saša za „Blic“.

 On je inače u vezi sa Jovanom Jocić, koju je 2012. upoznao upravo na snimanju spota. Ovog puta, plan je ipak malo drugačiji.

 ‘’Ne, ne, neću se ja valjati po krevetu sa lepom devojkom, kako ste navikli, već glumac kog smo unajmili. U pitanju je ljubavna priča i potrudili smo se da to ljudima i dočaramo ‘’, kaže pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije