Muzika

Sastav "357" Banjalučanima nudi bratski zagrljaj

Sastav "357" Banjalučanima nudi bratski zagrljaj
Sastav "357" Banjalučanima nudi bratski zagrljaj

BANJALUKA - Beogradski alternativni rok sastav "357", poznat po provokativnim tekstovima, nastupiće 13. januara u Klubu studenata (KSB) u Banjaluci, gdje će svojom muzikom uveseljavati slavljenike Pravoslavne nove godine.

Grupa je osnovana 1996. godine, a uz nekoliko prekida rada i u manje ili više izmijenjenom sastavu održali su se do danas.

Nikola Hadži Nikolić, pjevač grupe "357", u razgovoru za "Nezavisne" najavio je da za publiku u Banjaluci pripremaju jedan veliki bratski zagrljaj, s obzirom na to da u tom gradu nisu bili dvije godine, dok su ranije svirali i po dva puta godišnje.

Zbog svojih tekstova ovaj sastav često je bio na meti negativnih kritika medija u Srbiji ili je bio ignorisan, ali je feedback od publike u Banjaluci za njih uvijek bio fenomenalan.

"Da, istina je to, i Banjaluka nam je posebno draga upravo zbog tog feedbacka koji dobijamo od njih, i to za nas dosta znači", istakao je Nikolić.

Iako su se razilazili, prvenstveno iz moralnih razloga, Nikolić je prilikom njihovog ponovnog okupljanja naveo da ponovo stvaraju muziku iz inata, kako bi klincima pružili i neke druge opcije.

Baš kao i prije nekoliko godina, i sada je kazao da je iz inata sve lakše. Ne otkrivaju na čemu trenutno rade, ali fanovima poručuju da sve što ih zanima o njima mogu saznati putem društvenih mreža.

"Čim se mediji u Srbiji otvore, saznaćete, a do tada pratite naš Facebook kanal - grupa 357 Srbija. Našu slobodnu teritoriju", poručio je Nikolić.

Pjesme po kojima su postali izuzetno poznati su "Srbija je jedna", "Beograd" i "Cigane", ali širu publiku su stekli i zahvaljujući obradi pjesme "Noćas mi srce pati" Tome Zdravkovića

Cijena ulaznice za nastup sastava "357" u KSB-u košta pet KM za dame i 10 KM za muškarce, a broj mjesta je ograničen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije