Muzika

Sedmočasovni rep spektakl

Sedmočasovni rep spektakl
Sedmočasovni rep spektakl

Poznata beogradska hip-hop grupa "Bad Copy", udružena sa dugogodišnjim saradnicima Eufratom i Mikrijem Mausom pod imenom "Prti Bee Gee", održaće u petak veliki koncert u banjalučkom klubu "Tamaris".

"U posljednjih deset godina, otkako smo organizovali prvi nastup grupe 'Bad Copy', mnogo toga se promijenilo. Od andergraund muzičara kojima je dovoljan klub za 300 posjetilaca postali su veoma tražena grupa, pa smo odabrali mjesto koje može primiti čak 2.000 ljudi. Očekujemo veliku posjetu, jer je njihov posljednji album 'Krigle' izazvao veliko interesovanje različitih generacija, nezavisno od muzičkog ukusa", kazao je Milan Aćimović, jedan od organizatora.

On je dodao da to pokazuje i spot za numeru "Esi mi dobar", koji bilježi više od milion pregleda na YouTube servisu.

Viker Skaj, Ajs Nigrutin i Timbe će na bini imati i društvo, ko će biti taj izvođač ostaće tajna, a njegovo ime neće biti poznato sve do izlaska na binu.

Takođe, kao lokalna podrška, nastupiće rep trio "Brutal Protest", te tandem Emby i Meni, a za miks pultom naći će se takođe domaće snage, DJ-evi Kawiar Manguiera, Woodie i Dejaah Selecta. 

"Brutal Protest" su aktuelni sa spotovima "Stara kola" i "Ovdje", a snimaju i novo izdanje, te aktivno nastupaju s bendom, koji će ovoga puta izostati.

"Izvodićemo stvari sa drugog albuma, koji promovišemo do kraja ljeta, kada ćemo objaviti novi album, a izvešćemo i već spomenute dvije pjesme. Drago nam je da smo dio ovog projekta, ovo je veliki test za Banjaluku, jer nije lako napuniti ovoliki prostor. Vidjećemo koliko će nas publika podržati", kazao je Željko Žilić Žila, član "Brutal Protesta".

Ulaznice u vidu narukvica, po cijeni od 10 KM, moći će se kupiti isključivo na dan koncerta i to od 20 časova, kada počinje ovaj sedmočasovni hip-hop spektakl ili se mogu rezervisati preko Facebook najave koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije