Muzika

Slavujeva noć za pamćenje

Slavujeva noć za pamćenje
Slavujeva noć za pamćenje

Legendarni srbijanski pjevač narodne muzike Miroslav Ilić održao je u nedjelju naveče humanitarni koncert u prepunom banjalučkom vodenom parku "Aquana". Brojna publika uživala je u neprolaznim hitovima "slavuja iz Mrčajevaca".

Odlično raspoložen, pjevač nije želio da troši vrijeme na riječi, pa je po izlasku na binu samo kratko pozdravio publiku.

"Dobro veče i hvala vam što ste došli da podržite ovu humanitarnu akciju", kazao je Ilić, a zatim zapjevao hit "Ova noć ima čudnu noć", najavivši magično veče.

Veliko interesovanje za koncert oslikalo se izvanrednom atmosferom na  "Aquani", gdje je publika uživala u dvočasovnom koncertu, oduševljena čestim Ilićevim uzvicima: "Tek smo počeli!"

Pored onih koji su odrastali uz njegove hitove, ispred bine bilo je i mnoštvo mladih, koji su rođeni u godinama kada je pjevač već bio velika estradna zvijezda.

Upravo to ga svrstava među najpopularnije pjevače narodne muzike na ovim prostorima.

Mnogi su, kao po komandi, već poslije prve pjesme bili na nogama. Ponesen sjajnom atmosferom, pjevač je nastavio da reda hitove "Nije život jedna žena", "Tebi", "Božanstvena ženo"...

Najveća euforija nastala je kada je zapjevao pjesmu "Polomiću čaše od kristala".

Publika je do kraja koncerta bila na nogama. Igralo se i pjevalo do samog kraja, kada je orkestar Miše Mijatovića zasvirao kolo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije