Muzika

Štićenike izabrali Kovačeva i Masimo

Štićenike izabrali Kovačeva i Masimo
Štićenike izabrali Kovačeva i Masimo

"X Factor" u takmičarskoj fazi Boot Campa s adrenalinskim izazovom šest stolica, u nedjelju naveče donio je pregršt zanimljivih detalja i dobrih interpretacija, a Aleksandra Kovač i Masimo Savić formirali su svoje timove od šestoro najboljih pjevača.

Kovačeva je bila zadužena da izabere najbolje pjevače među mladićima do 27 godina, dok se Masimo bavio takmičarima starijim od 27 godina.

Takmičar iz Mostra Ivo Jurić nije prošao u sljedeći krug muzičkog takmičenja "X Factor", dok se žiri oprostio i od Farisa Pinje i Nešada Selmana, takođe takmičara iz BiH.

Masimo Savić izabrao je u svoju grupu Amela Ćurića iz Sarajeva, a Tonči Huljić je kazao da je Ćurić čisti dokaz da u Sarajevu genetski rastu dobri vokali. Zadnja djevojka koja je nastupila unijela je pometnju u Masimovoj glavi i on sada mora da odluči da li će nju da ubaci.

Željko Joksimović će večeras birati ekipu od šest najboljih djevojaka, a Tonči će se baviti grupama.

"X Factor" ove sedmice ulazi u novu takmičarsku fazu, u kojoj će takmičari morati proći Boot Camp, odnosno centar za obuku. Boot Camp podrazumijeva da je svaki od članova žirija dobio svoju grupu takmičara, kojima će biti mentori do kraja muzičkog serijala.

Naime, svaki mentor imao je šest stolica na kojima je morao odabrati šest kandidata koji takmičenje nastavljaju dalje. Ipak, sjedanje na stolicu nije značilo i siguran prolaz jer su članovi žirija dizali kandidate kako bi na njihovu stolicu sjeli drugi kandidati koji su bolje pjevali. Ovo nije bilo nimalo zabavno za takmičare koji su sa suzama u očima napuštali takmičenje.

Ova epizoda "X Factora" ostaće upamćena i po komentaru Željka Joksimovića da jedan od učesnika ima višak kilograma. U pitanju je Ilija Mihailović, momak koji je pohvaljen za glas, ali "napadnut" za stas.

"Šta ćemo s viškom kilograma?!", pitao je Joksimović i preporučio hrono ishranu, nakon čega su krenuli da pljušte komentari na Twitteru.

"Svim dušebrižnicima i borcima za ljudska prava: XF nije takmičenje gdje pronalazimo pjevače - to je šou gdje biramo nekoga ko ima sve atribute", napisao je Joksimović na Twitteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije