Muzika

Sve spremno za "Fresh Wave" festival

Sve spremno za "Fresh Wave" festival
Sve spremno za "Fresh Wave" festival

Još jedan dan je ostao do početka "Fresh Wave" festivala, koji će u četvrtak otvoriti svoje kapije na tvrđavi Kastel u Banjaluci za sve ljubitelje dobrog elektronskog, ali i rok zvuka.

Prvo veče zvijezda Live stagea biće sastav "Orthodox Celts", dok će sve ljubitelje elektronskog zvuka zabavljati australijski DJ Mark Najt.

"Posljednje pripreme za održavanje privodimo kraju i možemo reći da će u četvrtak na Kastelu sve biti spremno za dobre žurke. Scena na kojoj nastupaju DJ-evi imaće i mnoštvo pratećih efekata, dakle na jednom svjetskom nivou, a i Live stage će biti u pravom rok fazonu, što će oni koji dođu na festival imati priliku da vide", kazao je Strahinja Grahovac, jedan od organizatora.

Milisav Lutovac, takođe jedan od organizatora "Fresh Wavea", dodao je da izvođači nisu bili previše zahtjevni, te su uspjeli da obezbijede i pokriju sve njihove zahtjeve.

"Tražili smo izvođače koji su strogi profesionalci i nisu komplikovani kao osobe, tako da ni u tom pogledu nije bilo problema", istakao je Lutovac.

U četvrtak će na Live stageu na Kastelu nastupiti i sjajni "THC La Familija" iz Srbije, dok će već sljedeće veče, odnosno u petak, na istom mjestu svirati Goran Bare i "Majke", koji imaju veliki broj fanova u gradu na Vrbasu. Kada je elektronska scena u pitanju, za miks pultom će se, pored DJ Aleksa i banjalučkog dvojca "Digital Seekers", kao zvijezde večeri naći Džei Ropero i Narani.

Organizatori poručuju da je prema nekim prognozama za ova tri dana predviđeno fino vrijeme, te da oni koji planiraju biti dio sjajnih žurki nemaju bojazni od kiše.

Posljednje večeri ovogodišnjeg "Fresh Wavea" nastupiće još jedan bend koji ima mnoštvo poklonika u Banjaluci, a riječ je o "Zabranjenom pušenju". Pored podrške iz regiona "The Beatshakersa", DJ Lik Jaya i DJ Vecasa, u subotu će nastupiti i popularni dvojac iz Australije "Yolanda Be Cool".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije