Muzika

Sve spremno za predstojeći Exit

Sve spremno za predstojeći Exit
Sve spremno za predstojeći Exit

NOVI SAD - Prvi kamperi stigli su u Exit Village, Novi Sad je krcat stranim turistima zbog predstojećeg Exit festivala koji počinje u četvrtak, bine su uveliko u izgradnji i već za vikend osjetila se predfestivalska atmosfera i elektricitet u vazduhu.

Kako podsjećaju organizatori, Youth Fair počinje danas, a u četvrtak, 10. jula biće otvorene kapije festivala na kojem će nastupiti više od 400 izvođača na 20 bina.

Na glavnoj bini na Trgu Slobode, u okviru muzičkog dijela sajma "Youth Fair Adventure" danas će nastupiti Bajaga i Instruktori i Positive Vibrations Movement, dok će sutra nastupiti Marčelo i Iskaz i Lollobrigida.

Na manjoj bini, kod Katoličke porte biće predstavljene neke od najomiljenijih bina festivala - Reggae i Latino stage uz egzotične latino plesove i reggae ritmove, Hornsman Coyote-a, Sajsi MC i BKO i mnoge drugeďż˝

Dan pred početak Exita, sutra, besplatnom projekcijom filma "Velika lepota" italijanskog reditelja Paola Sorentina biće najavljen povratak Exit bioskopa. Za ovu projekciju biće otvoren ulaz kod Lovotursa, a publika će u ovom ostvarenju moći besplatno da uživa.

Na Exitu će između ostalih nastupiti: Rudimental, Damon Albarn, Skrillex, Afrojack, Carl Cox, Suede, Gloria Gaynor, Pet Shop Boys...

Po ocjeni organizatora jedna od najvećih atrakcija na tvrđavi je OTPadni ćill zona, koja se nalazi između OTPevaj Karaoke bine i Latino bine. Duh srednjevekovne tvrđave oživeće vitezovi iz radionice Green Shield Workshop, koja je specijalizovana za izradu oklopa i kostima prevashodno srednjevekovne, Sci-Fi, Steampunk tematike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije