Muzika

Vuya: Reperima je muzika hobi, a meni posao

Vuya: Reperima je muzika hobi, a meni posao
Vuya: Reperima je muzika hobi, a meni posao

Goran Vujičić Vuya, prijedorski reper, privukao je veliku pažnju javnosti posljednjim singlom i video-spotom "Mladen Stojanović", izdatim sa reperima Foxom i Deračom, koji je za mjesec dana na YouTubeu pregledan 120.000 puta.

"Ovo su velike brojke za ovu vrstu muzike, a i za bilo koji žanr, pogotovo uzimajući u obzir da ja nisam iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, nego iz Prijedora, grada koji nije metropola. Mladen Stojanović je narodni heroj iz Prijedora i željeli smo njegov duh oživjeti kroz nas i ovu pjesmu, što smo i uspjeli", kaže Vuya.

Dodaje da u današnje vrijeme 80 odsto repera kada objavi spot ima od pet do 100.000 pregleda, tako da je prezadovoljan što je on tu cifru prekoračio upravo zahvaljujući spotu za pjesmu "Mladen Stojanović".  

"Znam koliko smo se dali u ovaj projekat i kakav je on trag ostavio ne samo u prošloj, nego u ovoj godini, a ostaviće i u budućim", navodi on.

Vuya se muzikom bavi 14 godina. Do sada je izdao tri albuma, ima studio i izdavačku kuću i prizanje da mu ide sjajno te da je od hip-hopa počeo da plaća račune.

"Počeo sam od nule, radeći ono što volim, ali nikad nisam znao za granice. Apetiti su rasli i evo me sad tu gdje sam poslije 14 godina rada. Reperima je uglavnom ovo hobi, a ja mogu reći da je meni postao posao", ističe on.

Dodaje da je počeo da radi na novom albumu, koji će isključivo biti čisti tvrdi trap zvuk, gdje će da okupi najjača imena iz tog pravca na Balkanu.

Novi singl je već spreman i uskoro će izaći, a radi se o pjesmi i spotu snimljenim sa poznatim njemačkim reperom Tonijem der Assijem.

Ističe da ima dosta ponuda za nastupe, ali da zahvaljujući dobroj organizaciji stiže da uskladi sve obaveze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije