Muzika

X Factor Adria: Glasovi publike spasili Maida, ispali Aleksa i Aleksandra

X Factor Adria: Glasovi publike spasili Maida, ispali Aleksa i Aleksandra
X Factor Adria: Glasovi publike spasili Maida, ispali Aleksa i Aleksandra

Takmičari u showu X Factor Adria ovoga puta imali su zadatak da odaberu i izvedu numeru iz filmskog ostvarenja. Iako su svi takmičari pokazali da imaju izuzetne vokalne sposobnosti, ocjena žirija bila je da je emisija bila poprilično dosadna.

 Aleksandra Brković napustila je takmičenje jer je imala jako malo glasova publike. U dvoboju su se našli Maid Hećimović i Aleksa Perović. Glasovi publike spasili su Maida, piše Klix..

Kristina Kovač, članica žirija, istakla je da je Maidov nastup bio fenomenalan, a Kiki Lesendrić je dodao da je Maid poseban i da ima nevjerovatnu energiju.

Ipak, Maid je završio u dvoboju za spas, a protivnik mu je bio Aleksa Perović. Broj glasova žirija je bio izjednačen te su presudili glasovi publike. S obzirom da je imao više glasova publike, Maid je ostao u takmičenju

Nakon Maida na scenu je izašla Ilma, obučena poput princeze. Najmlađa učesnica takmičenja odlučila se za pjesmu "I Need To Know" iz animiranog filma i oduševila žiri.

"Vidi se da si uživala u nastupu, bila si jako sigurna. Napreduješ i radujem se tome", kazao je Željko Joksimović Ilmi nakon nastupa.

Riječi pohvale imali su i ostali članovi žirija te su posebno pohvalili njen izgled za koji se sama pobrinula.

"Ovo je prvi put da je izbor pjesme perfektan za tebe", kazala je Kovač, a Lesendrić je istakao da je zvučala i izgledala kao pobjednica Evrosonga.

Lukijan Ivanović, takmičar iz Banjaluke, izveo je pjesmu "Ain't No Sunshine", a žiri je istakao da je njegov aranžman bio odlučan, ali bi bilo bolje da je odabrao domaću pjesmu.

Bend Doktori, u kojem je Armin Malikić iz Banovića. izveo je pjesmu "I’ll be there for you" iz serije "Prijatelji".

Žiri je istakao da je nastup bio pomalo haotičan, jer su imali previše ljudi na sceni, ali da je vidljiv njihov napredak.

Dodajmo da je takmičar Aleksa Perović, koji je nastupio prvi, izveo pjesmu iz serije Vruć vetar, dok Danijel Kajmakoski, jedan od favorita takmičenja, izveo je pjesmu "Unchained melody" i još jednom pokazao i dokazao svoje nevjerovatne vokalne sposobnosti.

Aleksandra Brković pjevala je pjesmu "Reflection" Kristine Agilere, dok je Tamara Milanović izvela pjesmu "Skyfall".

Žiri je naveo da je emisija bila poprilično dosadna, jer su takmičari uglavnom birali strane pjesme.

"Pjesme su lijepe, scenografije super, vaše izvedbe su takođe odlične, ali se pravimo većim Englezima nego što jesmo", kazao je Željko Joksimović dodavši da postoje mnogo bolje pjesme u srbijanskim, bosanskohercegovačkim, makedonskim i filmovima iz ostalih zemalja regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije