Muzika

"X Factor Adria" u znaku "Eurosonga"

"X Factor Adria" u znaku "Eurosonga"
"X Factor Adria" u znaku "Eurosonga"

Tokom prve polufinalne večeri u regionalnom muzičkom šouu "X Factor Adria" u nedjelju naveče predstavilo se osam kandidata, a iz daljeg takmičenja ispao je Nikola Marjanović, koji je na kraju večeri snage odmjerio sa Milanom Bukilićem, koji je glasovima Željka Joksimovića, Aleksandre Kovač i Tončija Huljića prošao dalje.

Prije Bukilića, glasovima publike svoje mjesto u daljem takmičenju obezbijedili su i "9Control", Jelena Đurić, Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, Antonio Krištofić, David Temelkov i Nina Simić.

Svi takmičari kako u nedjelju, tako i u ponedjeljak pjevaju neke od najvećih hitova sa "Eurosonga".

Sarajlije, Adnan i Tarik nastupili su prvi i otpjevali pjesmu "For Real" grupe "Athena" iz 2004. godine, koji su na tadašnjem "Eurosongu" predstavljali Tursku.

Adnan i Tarik su sve vrijeme veselo plesali na bini, a mladi glas i bit boks su se odlično usaglasili, pa ovoj pjesmi donijeli mladalački duh. Na bini s njima bili su trubači pa je sve bilo još veselije. Žiri je za njihov nastup imao samo riječi hvale. Massimo Savić je bio izuzetno zadovoljan nastupom Adnana i Tarika.

"Dragi moji momci, kad se sjetim vašeg prvog nastupa... a vidi vas sada! Pa vi već razbacujete veselje okolo", rekao je Massimo.

Aleksandra Kovač je takođe pohvalila njihov nastup te ih je ohrabrila rekavši da je svjesna da još imaju tremu, ali da se slobodno opuste jer su na pravom mjestu. Joksimović je pohvalio njihov nastup i prisjetio se svog evrovizijskog nastupa.

"Vidi se progresija, definitivno. Ova pjesma koju ste pjevali podsjetila me na moj 'Eurosong' jer mi je 'Athena' bila glavni konkurent. Samo nastavite tako", rekao je Joksimović. Tonči, koji je mentor Adnanu i Tariku, rekao je da mu je drago što su večeras u emisiji, te da se nada da će ostati do kraja. "Vi ste prava simbioza. Pa ja više ne znam ni ko je Adnan, a ko Tarik. Momci, puno sreće", rekao je Tonči. U drugoj polufinalnoj live emisiji, koja je trebalo da se održi sinoć, predstavilo se sedam ostalih kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije